Grondzeef huren

Grondzeef huren

De grondzeef

De mini grondzeef voor de kleinere tuin. Gewoon bij u op locatie, zodat u zelf kunt bepalen wat u zeeft en kunt u zeven op uw eigen tempo. Met behulp van de mobiele zeefinstallatie kan het te zeven materiaal ontdaan worden van vervuiling of ongewenste bestanddelen. De capaciteit is o.a. afhankelijk van het te verwerken materiaal.

U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden!


De grondzeef is geschikt voor:

  • Grond
  • Zand
  • Grind
  • Compost
  • en meer! (neem contact op voor informatie)

De grondzeef kan uw vervuilde grond of grind weer helemaal schoon maken. Bijvoorbeeld in de tuin, of misschien wel een volkstuin. U kunt de zeef gebruiken om takjes, onkruid, wortels, bladeren enzovoort uit uw grond te zeven. Zo houd u altijd schoon grond of grind over. Hoe fijn is het om met schone aarde te werken in uw tuin? Of zand uit uw grind pad zo dat deze er ook weer netjes bij ligt.

Hoe werkt de grondzeef?

De zeef werkt op 220/230V. En is voorzien van een start/stop/nood knop. Er zit een opvangzak bij voor aan de achterkant van de zeef. Zodat het vuil niet op de grond komt en u het gemakkelijk kan weggooien. Er zit een trechter onder aan de zeef zodat u er een kruiwagen onder kan plaatsen. De kruiwagen kan dus het grond opvangen. De zeef is inklapbaar en dus ruimte besparend. De zeef is voorzien van 2 wielen waardoor deze grondzeef makkelijk verrijdbaar is!

De grondzeef huren kost 45,- per dag en wij vragen €100,- borg. (De borg ontvangen wij graag contant) De grondzeef kunt u komen halen op onze locatie. Ook kunnen wij hem voor een meerprijs komen brengen in Veenendaal. Neem hierover contact op met ons kantoor. Voor meer info of vragen over de grondzeef, bel naar: 0318-571926.


Geschikt voor een groot aantal materialen.

Afmeting rolzeef: Ø 400 mm, lengte 800 mm.

In stappen verstelbare hellingshoek van de rolzeef.

Maaswijdte: Ø 20 mm.

Zeefinzet met maaswijdte 10 mm.

Snelheid rolzeef: 42 min-1.

Rendement, afhankelijk van materiaal: 3 m³/u.

Specificaties:

Netto gewicht (kg): 32 Kg.

Afmeting breedte: 660 mm.

Afmeting hoogte: 1440 mm.

Afmeting lengte: 860 mm.

Diameter: 400 mm.

Motorvermogen: 250 Watt.

Spanning: 230 Volt.

Werk lengte: 800 mm.

De grondzeef past in achterklep van de meeste auto’s.

Wilt u direct een container huren? Dat kan via onze webshop!

Direct container huren