Afvalbrengstation Renkum

Afvalbrengstation Renkum

Donkelaar.nl heeft in Renkum een afvalbrengstation op de Industrieweg 29 waar u dagelijks kunt langskomen op de openingstijden om uw afval te komen ‘dumpen’. Afval storten hoeft niet duur te zijn, zo doen wij altijd ons best om de goedkoopste te zijn in de regio! Bij ons heeft u geen milieu pas nodig en u betaald per gestorte kilo. Dit kan op rekening voor bedrijven of gelijk contant of pin afrekenen als particulier. Altijd de juiste prijs voor afval storten.


Donkelaar.nl – Afvalbrengstation Locatie Renkum

Industrieweg 29
6871KA Renkum

Tel. 0318 571 926
E-mail: info@donkelaar.nl

U kunt met uw auto (met aanhanger), bus of vrachtwagen op onze weegbrug rijden en even melden bij ons kantoor, dan wegen wij uw auto met vol gewicht, u kunt dan uw afval storten. Als u klaar bent met storten rijd u de auto weer op de weegbrug en wegen we u nog een keer. Zo kunnen wij het totale gestorte gewicht zien en de prijs berekenen.

Bij ons heeft u verschillende mogelijkheden, zo kunt u bij Donkelaar.nl Renkum:

De beste deal voor afval storten!

Ons streven voor het afvalbrengstation slaat haaks op ons streven voor container verhuur en afvalverwerking.

  • We zijn goedkoop en doen ons best om de goedkoopste te zijn in Renkum en omstreken
  • Wij zijn oplossingsgericht en denken met u mee! (Afval & Vervoer)
  • We zijn precies. Afval moet op bepaalde manier gescheiden worden om het vervolgens milieubewust te kunnen verwerken.
  • We zijn snel. Voor container proberen we een snelle levering te bewerkstelligen. (in Veenendaal voor 12 uur besteld, is in de namiddag nog geleverd)

De prijzen voor het afvalbrengstation verdelen we in categorieën. De prijs is afhankelijk van het gewicht en van de afval categorie. Voor vragen over de prijs kunt u contact met ons opnemen. Bellen is altijd het snelste!

Afvalbrengstation Renkum adres: