Sloopwerk

Sloopwerk

Een belangrijke zaak bij sloopwerkzaamheden is het scheiden van afval.

Dit gebeurt zoveel mogelijk bij de bron, dus op locatie zelf. De essentie van het sloopwerk is verschoven naar een proces waarbij het scheiden en demonteren van alle afkomende materialen ten behoeve van hergebruik aan de bron geschiedt. Meer informatie over het scheiden van afval nodig? Neem dan contact met ons op!

De sloopwerkzaamheden worden door ervaren medewerkers uitgevoerd met moderne en goed uitgeruste machines. Bij de sloopwerkzaamheden staat de veiligheid van de medewerkers en de directe omgeving altijd voorop. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in sloopwerk werkzaamheden. U krijgt dus niet te maken met amateurs maar met ervaren vakmensen. Hierdoor hoeft u niet te vrezen dat er teveel sloopwerk wordt uitgevoerd, maar echt alleen wat er gesloopt moet worden.

Wilt u ons inschakelen voor sloopwerk? Of heeft u een container nodig voor het afval? Neem dan contact met ons op!

Donkelaar.nl Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926

Een container kan handig zijn bij sloopwerk

Een muurtje slopen? Een plavuizen vloer die er uit moet? Of een keuken vernieuwen? Voor elke verbouwing of klus kan Donkelaar.nl de juiste container leveren. Zo bent u er van verzekerd dat alles snel en eenvoudig wordt opgeruimd. Direct een container huren? Kijk dan in onze webshop!