Container huren

Container huren

Snel en eenvoudig een container huren is zo geregeld! Als het gaat om containerverhuur in de regio hoeft u niet verder te zoeken! Donkelaar.nl heeft verschillende containers op voorraad voor het huren van een container. Van kleine tot grote containers. Van open containers tot gesloten containers. Ook hebben wij de big bag. Wilt u een container huren? Bij ons bent u aan het goede adres! Ook is Donkelaar.nl een afvalverwerkingsbedrijf. Bij ons afval brengstation aan de Kernreactorstraat in Veenendaal of op de industrieweg in Renkum kunt u uw afval komen storten voor een lage prijs!


De juiste container huren voor iedere klus!

Het verwijderen van afval wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Het is dan ook belangrijk om in de toekomst verantwoord te kunnen blijven afvoeren en recyclen. Donkelaar.nl draagt daar graag een steentje aan bij. Met onze eigen containerservice kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Afval en puin worden door ons opgeruimd en direct meegenomen.

Het verhuren van containers behoort tot de kernactiviteiten van Donkelaar.nl Of het nu gaat om het afvoeren van bouw- en sloopafval of het inzamelen van puin, Donkelaar.nl heeft voor particulier en bedrijf dé oplossing. Wij beschikken over een groot assortiment containers, bestaande uit open en gesloten afzetcontainers en stalen en kunststof rolcontainers. Voor elk type afval in diverse maten van 3m3 tot 40m3. Ook verhuren wij big bags, voor de kleinere hoeveelheden afval. De containers worden geplaatst en opgehaald door onze eigen containerauto. Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Altijd de juiste container huren bij Donkelaar.nl

Goedkope afvalcontainer huren? Bestel dan uw container bij Donkelaar.nl. Wij hebben altijd de juiste container voor u klaar staan. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw afval laten afvoeren. Voor elk type afvalsoort hebben wij de juiste afvalcontainer en bieden wij flexibele lever- en ophaaltijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het ophalen en afvoeren van de afvalcontainer. Wij regelen het voor u! Altijd de goedkoopste afvalcontainer huren bij Donkelaar.nl!

3m3 container huren
3m3 container huren
6m3 Container huren
6m3 container huren
10m3 container huren
10m3 container huren
10m3 gesloten container huren
10m3 Gesloten container huren
15m3 container huren
15m3 container huren
20m3 container huren
20m3 container huren
40m3 container huren
40m3 container huren

Vergunning voor container verhuur

Het plaatsen van een container mag altijd, tenzij er een vergunning benodigd is. In 90% van de gevallen is er voor een korte plaatsing op gemeentegrond van gehuurde afvalcontainers geen vergunning nodig. Toch kan het verstandig zijn bij de gemeente te informeren. Wees er op tijd bij, het aanvragen van een vergunning kan erg lang duren. De beslissing van de gemeente wordt onder andere gebaseerd op de afmeting van de container, de duur dat deze geplaatst wordt en mogelijke overlast voor omwonenden, voetgangers en verkeer. Een afvalcontainer van bijvoorbeeld 3m³, 6m³ & 10m³ passen op een parkeerplaats. Het is dan wel slim om bijvoorbeeld twee parkeerplaatsen te reserveren wanneer u een container wilt laten plaatsen. Maar u kunt hem ook in de tuin of naast het huis kwijt. Een container kan altijd op privégrond worden geplaatst van de huurder of als daar toestemming voor is gegeven.

Container beladen

De afvalcontainer mag maximaal 20 cm boven de rand worden gevuld en wel zo dat de lading goed vast in de afvalcontainer zit, zonder delen die uitsteken. Met name de houtcontainers worden vaak erg hoog beladen. Als de container te hoog beladen is dan kunnen wij deze niet meenemen in verband met onder andere de verkeersveiligheid. Voorkom dus extra ritkosten! Vul dus daarom de container niet te hoog boven de rand!

Afvalcontainer vol?

Zit de container vol en kunnen wij deze container ophalen? Dan kunt u via onze website aangeven dat de container vol zit. Geef dit minstens 1 dag van te voren aan. Zo kunnen wij er rekening mee houden in onze planning. Toch liever direct contact? Bellen kan altijd naar ons kantoor! Kortom, wilt u een goedkope afvalcontainer huren en snel van uw afval afkomen? Neem dan direct contact op!