Container huren

Container huren

Snel en eenvoudig een container huren is zo geregeld! Als het gaat om containerverhuur in de regio hoeft u niet verder te zoeken! Donkelaar.nl heeft verschillende containers op voorraad voor het huren van een container. Van kleine tot grote containers. Van open containers tot gesloten containers. Ook hebben wij de big bag. Wilt u een container huren? Bij ons bent u aan het goede adres! Ook is Donkelaar.nl een afvalverwerkingsbedrijf. Bij ons afval brengstation aan de Kernreactorstraat in Veenendaal kunt u uw afval komen storten voor een lage prijs!

Het verwijderen van afval wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Het is dan ook belangrijk om in de toekomst verantwoord te kunnen blijven afvoeren en recyclen. Donkelaar.nl draagt daar graag een steentje aan bij. Met onze eigen containerservice kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Afval en puin worden door ons opgeruimd en direct meegenomen.

Het verhuren van containers behoort tot de kernactiviteiten van Donkelaar.nl Of het nu gaat om het afvoeren van bouw- en sloopafval of het inzamelen van puin, Donkelaar.nl heeft voor particulier en bedrijf dé oplossing. Wij beschikken over een groot assortiment containers, bestaande uit open en gesloten afzetcontainers en stalen en kunststof rolcontainers. Voor elk type afval in diverse maten van 3m3 tot 40m3. Ook verhuren wij big bags, voor de kleinere hoeveelheden afval. De containers worden geplaatst en opgehaald door onze eigen containerauto. Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Container huren kan via onze webshop op REST.nl/webshop

Wilt u direct een container huren? Dat kan via onze webshop!

Direct container huren