De voordeligste container verhuur tarieven!

Kort gezegd willen we u in de regio Veenendaal en Renkum de meest voordeligste tarieven kunnen aanbieden. Onze container huur prijzen zijn daarom altijd de laagste in de regio. Wij geven we u 1 totaalprijs. Plaatsen, ophalen en verwerken zit allemaal in dit aanbod. Hierdoor komt u als klant niet onverwacht voor verrassingen te staan. Samen komen we er altijd wel uit. Het is alleen van belang dat we met elkaar in contact komen. Samen kunnen we voor u opzoek gaan naar een voordelige, efficiënte en milieubewuste oplossing voor uw situatie. Of het nu het leveren van een container is of enkel advies voor het verwerken van afval. Wij staan klaar om u te helpen.

De prijzen voor het huren van een container zijn altijd inclusief:

  • Plaatsen
  • Afvoeren
  • Afvalverwerking

Hierdoor weet u van te voren wat u in totaal kwijt bent voor het huren van een container. En komt u niet achteraf voor verassingen te staan! Dus geen onverwachte kosten maar gelijk de juiste prijs.


Container tarieven in onze webshop

Onze actuele container tarieven kunt u vinden via onze webshop. In onze webshop kunt u altijd direct de prijs zien van het soort container wat u wilt huren. Ook kunt u via de webshop direct de container huren. U kunt dus daarom nu een container huren en betalen via iDeal! Binnen 5 minuten heeft u een container gehuurd, en betaald. Dan blijft er alleen het opruimen nog over!

LET OP!

Let op! Wegens vakantie zijn wij deze zomer een aantal zaterdagen gesloten.

Zowel Locatie Veenendaal als locatie Renkum zijn wij week 30 t/m week 33 op de zaterdag gesloten.

Dit is op:
Zaterdag 30 juli
Zaterdag 6 augustus
Zaterdag 13 augustus
Zaterdag 20 augustus

Hierdoor zullen wij dus op die zaterdagen geen containers leveren. U kunt wel gewoon 24/7 een container bestellen voor een andere dag in de webshop.