Container huren

Container afvoeren

Indien uw container vol is, dient u onderstaand ophaalformulier in te vullen. U kunt ook bellen of een WhatsApp bericht sturen naar: 0318 – 571926. (Met alle benodigde informatie voor het ophalen van de container) Wij kunnen de container dan z.s.m. afvoeren. Als de opdracht voor 15.00 uur is doorgegeven, wordt de container meestal (geen garantie) de eerst volgende werkdag afgevoerd.

Zorg ervoor dat de container zodra u heeft doorgegeven dat hij opgehaald kan worden, vrij staat zodat de chauffeur de container zo kan meenemen. Ook containers die hoger zijn geladen dan 20 centimeter boven de rand van de container kan de chauffeur niet meenemen. Indien de chauffeur de container niet kan meenemen, wordt u een mis rit in rekening gebracht a € 90,- excl. btw. U blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor het afval wat zich in de container bevind, en de wijze van belading van de container, totdat deze wordt opgehaald.

Container afvoer aanvraag

Via dit formulier kunt u de container laten afvoeren.

  • DD slash MM slash JJJJ
    LET OP! Afvoer kan alleen vanaf de volgende dag.
  • Aan de achterkant van de container kunt u het containernummer vinden. Zo kunnen wij de container makkelijker vinden in ons systeem. (niet verplicht)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.