Afvalverwerking

Afvalverwerking

Donkelaar.nl levert niet alleen voor containers maar wij verwerken ook afval. Afvalverwerking is 1 van onze dagelijkse activiteiten! Wij verwerken afval op een milieuvriendelijke manier. Mede hierdoor hebben we een richtlijn vastgesteld voor het gebruik van containers, en verschillende type afval. Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij uitkomst op het gebied van afvalverwerking.

U kunt ook uw afval komen brengen. Tegen relatief lage afvalverwerking tarieven kunt u uw afval kwijt bij ons. Meld u bij ons op de weegbrug en u kunt zicht dan melden bij het kantoor. U ziet dan gelijk hoeveel u kwijt bent voor uw afval.

Snelle service bij Donkelaar.nl Afvalverwerking

Wij hanteren voordelige tarieven voor het inzamelen van afval. Ons doel is om de goedkoopste te zijn in Veenendaal en omstreken voor container verhuur en afvalverwerking. Dit geldt dus ook voor ons afvalbrengstation in Veenendaal.

  • We zijn goedkoop. (Wij doen ons best om de goedkoopste te zijn in Veenendaal en omstreken)
  • Oplossingsgericht. (We denken met u mee. Samen zoeken we de beste oplossing)
  • We zijn precies. (Afval moet op bepaalde manier gescheiden worden om het vervolgens milieubewust te kunnen verwerken)
  • We zijn snel. (Geen lange wachtrijen of afspraken, u kunt direct storten)

Donkelaar.nl is specialist in afvalmanagement. Wij helpen u bij afvalverwerking, afvalinzameling en afvalrecycling in Veenendaal en omstreken gericht op diverse afvalstromen. U kunt bij Donkelaar.nl terecht voor onder andere bedrijfsafval, karton- en papierverwerking, plasticverwerking, puin, hout, bouw en sloopafval en nog veel meer! U kunt bij Donkelaar.nl ook terecht voor alles wat met uw archief en data te maken heeft, te denken aan vernietiging, opslag en digitalisering.

Container verhuur

Wij leveren een all-in service. We zetten bij u een container neer, u dumpt afval in de container, wanneer die vol is halen wij hem op en verwerken het afval. Klinkt goed toch? Daarnaast reageren we altijd snel en denken met u mee. Wij bieden een snelle service. Containers worden bijvoorbeeld snel geleverd. Wij denken met u mee als u niet weet welke container het meest geschikt voor u is. Benieuwd naar onze tarieven? U vind alle prijzen in onze container webshop!

Afval brengstation Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Afval brengstation Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926

Openingstijden Donkelaar.nl Afvalbrengstation Veenendaal en Renkum

  • Maandag: 07.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag: 07.00 – 17.00 uur
  • Woensdag: 07.00 – 17.00 uur
  • Donderdag: 07.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag: 07.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag: 07.30 – 15.00 uur

Op zondag en op feestdagen zijn wij gesloten.

Bij ons heeft u geen milieu pas nodig. U betaalt per gestorte kilo. Wel hanteren wij een minimum tarief van €10,- per storting.

U kunt gewoon langskomen op de bovenstaande openingstijden om uw afval te komen ‘dumpen’. U kunt contact met ons opnemen via het kantoor.

Toch liever een container huren? Deze kunt u bestellen via de webshop van Donkelaar.nl!