Big Bag huren

Big Bag huren

Bij Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een big bag huren. Dit is de ideale oplossing als u een kleine hoeveelheid afval wilt afvoeren. Dit maakt een big bag huren ideaal voor kleine klussen en voor locaties waar geen plek is voor een container. Met onze speciale hijshaak kunnen we de big bags snel laden en lossen. Het ophalen van big bags is daardoor zo gebeurt.

Wij hebben een big bag voor iedere afvalsoort! Wij verhuren big bags voor: bouwafval, puin, groenafval, grond en houtafval!


De voordelen van het huren van een big bag

  • Een handige dump plek voor afval die je makkelijk kwijt kan.
  • Ruimtebesparend, neemt niet veel plek in.
  • Goedkoper dan een afvalcontainer.

Nadelen

  • Minder ruimte voor afval dan een container.
  • Niet voor iedere situatie geschikt.

Afvalsoorten

Big Bag BSA huren
1m3 Big bag Bouwafval
Big bag puin huren
1m3 Big bag Puin
Big bag groenafval huren
1m3 Big bag Groenafval
Big bag hout
1m3 Big bag Hout
Big bag grond huren
1m3 Big bag Grond

De standaard big bags hebben een inhoud van 1000 – 1300 liter voor opslag en vervoer van verschillende soorten afval. Bijvoorbeeld big bag puin of big bag bouwafval. De big bags zijn kunststof zakken. Maar wel erg sterk. zodat het niet kapot scheurt. Kapot scheuren komt vrijwel nooit voor. Aan de bovenkant zitten lussen waarmee de zak opgetild of opengehouden kan worden. Wij versturen de big bag(s) naar u op via de post en komen wij dan afvoeren zodra de big bag is gevuld met afval.

Wij kunnen helaas geen big bags ophalen die niet van ons zijn. Omdat deze zakken vaak gebruikt zijn, of niet voldoen aan de kwaliteitsnormen van Donkelaar.nl. Van de Donkelaar.nl big bags weten wij zeker dat deze niet knappen of kapot gaan tijdens het vervoeren van de zakken.

Houd er altijd rekening mee dat de chauffeur bij het ophalen genoeg ruimte nodig heeft om de big bags op te kunnen tillen. Zorg daarom altijd voordat u de big bag(‘s) vult, deze op een plek staat waar de wagen er gemakkelijk bij kan met de armen.


Heeft u nog vragen over het huren van big bags? Neem dan contact op!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926