Grond

Grond

Een goedkope grondcontainer huren voor het afvoeren van zand of schone grond. Of u nu bezig bent met straatwerk of tuinwerk, er zal vast wel grondafval verschijnen zoals zand, zwarte grond, aarde, veen of ander soort grond. U kunt het grond laten ophalen door ons! Een schone grondcontainer is uitsluitend voor het afvoeren van zand en tuinaarde. Ook kunt u een big bag voor grond huren! Wij kunnen een container leveren voor de hoeveelheid grond u denkt af te willen voeren. Donkelaar.nl heeft een groot aantal verschillende soorten en maten als het gaat om een grond container.


Grondcontainer in verschillende maten

Voor het afvoeren van grond leveren wij verschillende soorten en maten containers. Zo hebben wij als kleinste container de 3m3 grond container, 6m3 grond container maar ook grote containers zoals de 15m3 container en de 20m3 container. Wij kunnen ook zand afvoeren in een Big Bag! Deze big bags zijn uiterst geschikt als u minder wilt afvoeren dan bijvoorbeeld een container vol.

big bag grond huren
1m3 big bag grond huren
3m3 grond container huren
3m3 grond container huren
6m3 grond container huren
6m3 grond container huren
15m3 grond container huren
15m3 grond container huren

Grond afvoeren of zand afvoeren

Voor grond afvoeren accepteren wij alleen schone grond zoals zand, veen, zwarte grond en aarde. Wij accepteren geen vervuilde grond, mochten wij dit wel aantreffen dan kunnen wij een meerprijs rekenen.

In de grondcontainer mogen ook graszoden, mits het kort gemaaid is. Heeft u graszoden in combinatie met groenafval (planten ed.) dan kunt u eventueel ook een groencontainer bestellen. Hierin mag tot maximaal 25% van de inhoud aan grond in.

Hier nog even een overzicht wat er wel en niet in de container voor grond mag:

Wel:
– Tuinaarde
– Zand
– Grond
– Klei
Niet:
– Vervuilde grond (met stenen of ander afval)
– Wortels of boomstronkenworteldoek
– Grond afkomstig van industrieterreinen
– Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal

Zorg er dus voor dat de container geen afval bevat die niet in deze container mogen. Weet u het niet zeker of uw grond in onze grondcontainer mag? Dan kunt u contact opnemen zodat wij met u kunnen meedenken! U kunt er ook voor kiezen om een toch een ander soort container te huren als u andere afvalstoffen heeft. Wij hebben bijvoorbeeld een Puincontainer, Groenafval container, Grofvuil container, Houtafval container of een bouwafval container te huren. Deze zijn bedoelt voor een bepaald soort afval.

Direct een zand of grondcontainer huren? Dat kan in de webshop! Ga naar de webshop


Grond storten

Wilt u liever zelf zand afvoeren, oude aarde afvoeren of oud zand afvoeren, dan kunt u dit natuurlijk bij ons komen storten bij ons Afval brengstation in Veenendaal of Renkum. Neem contact op!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926