Sneeuwschuiven

Sneeuwschuiven / Strooien

Onbegaanbare opritten en spekgladde parkeer- en bedrijfsterreinen zorgen voor veel irritatie, tijdverlies en in het ergste geval voor ongelukken. Wij hebben daar dé oplossing voor! Sneeuwschuiven, strooien.. Met ons uitgebreide machinepark kunnen we uw terrein of straat weer volledig schoon en veilig maken! Succes gegarandeerd! Neem direct contact op voor meer informatie over onze gladheidbestrijding.

Sneeuw of ijzel, u wilt graag dat uw bedrijf hier zo min mogelijk overlast van ondervind en dat uw bedrijfsvoering ook onder winterse omstandigheden door kan gaan. Onze sneeuwschuivers zorgen ervoor dat uw parkeerplaatsen begaanbaar blijven bereikbaar zijn voor uw werknemers, klanten en leveranciers. Na het sneeuwruimen bestrooien we het terrein met zout om de laatste sneeuwresten te laten verdwijnen en opvriezende gladde sneeuwresten te voorkomen. Kortom, u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij regelen het voor u!


Preventief strooien

Wordt er sneeuwval verwacht en wilt u hinder voorkómen? Dan kunnen we preventief zout strooien, zodat sneeuw en ijzel meteen dooien en geen kans krijgen om aan te vriezen. We raden u aan niet lang te wachten, omdat vastgevroren sneeuw of sneeuw waarover al veel gelopen of gereden is, moeilijker te verwijderen is. Daarnaast kan strooizout dan minder goed inwerken.

‘Het ei van Columbus’, zo reageert een uiterst tevreden klant. ‘Geen spekgladde parkeerplaatsen meer voor het bezoek, geen problemen meer om van het parkeerterrein naar ons pand te lopen. Voorheen moesten we onze eigen mensen voor inschakelen voor het sneeuwschuiven, een dure oplossing met alle nadelen van dien, want echt afdoende gebeurde dat niet. Nu houden de mannen van Donkelaar.nl de weersomstandigheden voor ons in de gaten. En bij twijfel bellen ze ons even. Daarmee is er voor ons een last van onze schouders is gevallen. In de meeste gevallen heeft men de oprit en de rest van ons terrein al meegenomen voordat de eerste medewerker het pand betreedt. Houdt de sneeuwval aan, dan zien we de de mannen van Donkelaar.nl meerdere keren per dag verschijnen. Gewoon zo vaak als afgesproken is.

Wij doen aan sneeuwschuiven / strooien op:

  • Pleinen
  • Wegen
  • Industrieterreinen
  • Parkeerplaatsen

Heeft u interesse in onze gladheidbestrijding? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of sluit meteen een contract af voor de komende tijd. Dan weet u zeker dat u, uw medewerkers en uw bezoekers zo min mogelijk last ondervinden van sneeuw en gladheid! Voor gladheidbestrijding moet u bij Donkelaar.nl zijn!