Afvalcontainer huren

Afvalcontainer huren bij Donkelaar.nl

Goedkope afvalcontainer huren? Bestel dan uw container bij Donkelaar.nl. Wij hebben altijd de juiste container voor u klaar staan. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw afval laten afvoeren. Voor elk type afvalsoort hebben wij de juiste afvalcontainer en bieden wij flexibele lever- en ophaaltijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het ophalen en afvoeren van de afvalcontainer. Wij regelen het voor u! Altijd de goedkoopste afvalcontainer huren bij Donkelaar.nl!

De goedkoopste afvalcontainer huren voor uw klus!

Bij Donkelaar.nl kunt u altijd een goedkope afvalcontainer bestellen. Of dat nou is voor bouwafval, puin, groenafval, hout, grond of grofvuil, Donkelaar.nl heeft altijd de goedkoopste afvalcontainer voor u.

Voordelen van afvalcontainer huren

  • Wij hebben bijvoorbeeld 3m³, 6m³, 10m³ maar ook grotere containers. (Geschikt voor elke klus)
  • Voordelige All-in prijs. (Zodat u immers niet voor verassingen komt te staan)
  • Snelle en flexibele levering.
  • Wij denken graag met u mee, zo nemen wij uw zorg uit handen.
  • Afvalcontainers voor onder andere: bouwafval, puin, grond, maar ook, houtafval, groenafval en grof vuil. (Bel voor de mogelijkheden)
Big bag huren
Big bags huren
3m3 container huren
3m3 container huren
6m3 container huren
6m3 container huren
10m3 container huren
10m3 container huren
10m3 gesloten container huren
10m3 gesloten container huren
15m3 container huren
15m3 container huren
20m3 container huren
20m3 container huren
40m3 container huren
40m3 container huren

Bekijk eerst altijd welke soort afval u wilt afvoeren.

U kunt vaak niet al uw afval in 1 afvalcontainer gooien, dit moet worden gescheiden. In de bouwafval en grofvuil containers mag je het meeste afval gemengd aanbieden. Daarom zijn deze ook meestal de meest gehuurde afvalbakken. Bij bijvoorbeeld grote klussen is het vaak goedkoper je afval te scheiden. Huur dan bijvoorbeeld een puincontainer, houtcontainer, groenafval container of een grondcontainer. Bij het aanbieden van afval wat niet in de container hoort kunnen er extra kosten worden doorberekend.

Asbest, asbest-gelijkend materiaal, gevaarlijk afval, maar ook, golfplaten mogen absoluut in géén van onze containers worden aangeboden.

Als u niet zeker weet welke afvalsoort u wilt afvoeren, of welke maat of soort container u nodig heeft? Wij denken graag met u mee! Neem contact op! Neem contact op!

Vergunning voor afvalcontainer huren

Het plaatsen van een container mag altijd, tenzij er een vergunning benodigd is. In 90% van de gevallen is er voor een korte plaatsing op gemeentegrond van gehuurde afvalcontainers geen vergunning nodig. Toch kan het verstandig zijn bij de gemeente te informeren. Wees er op tijd bij, het aanvragen van een vergunning kan erg lang duren. De beslissing van de gemeente wordt onder andere gebaseerd op de afmeting van de container, de duur dat deze geplaatst wordt en mogelijke overlast voor omwonenden, voetgangers en verkeer. Een afvalcontainer van bijvoorbeeld 3m³, 6m³ & 10m³ passen op een parkeerplaats. Het is dan wel slim om bijvoorbeeld twee parkeerplaatsen te reserveren wanneer u een container wilt laten plaatsen. Maar u kunt hem ook in de tuin of naast het huis kwijt. Een container kan altijd op privégrond worden geplaatst van de huurder of als daar toestemming voor is gegeven.

Container beladen

De afvalcontainer mag maximaal 20 cm boven de rand worden gevuld en wel zo dat de lading goed vast in de afvalcontainer zit, zonder delen die uitsteken. Met name de houtcontainers worden vaak erg hoog beladen. Als de container te hoog beladen is dan kunnen wij deze niet meenemen in verband met onder andere de verkeersveiligheid. Voorkom dus extra ritkosten! Vul daarom de container niet te hoog boven de rand!

Afvalcontainer vol?

Zit de container vol en kunnen wij deze container ophalen? Dan kunt u via onze website aangeven dat de container vol zit. Geef dit minstens 1 dag van te voren aan. Zo kunnen wij er rekening mee houden in onze planning. Toch liever direct contact? Bellen kan altijd naar ons kantoor!