Archiefvernietiging

Archiefvernietiging

Op een veilige manier uw vertrouwelijk papier laten vernietigen is bijvoorbeeld met een archiefcontainer gemakkelijk. Een container voor archiefvernietiging op locatie is onder andere veilig en betrouwbaar voor het weggooien van vertrouwelijke documenten. Met een archiefcontainer van Donkelaar.nl weet u zeker dat het vertrouwelijk papierafval op de juiste manier wordt vernietigd. Wij plaatsen de container bij u op locatie. Eenmalig vullen, en klaar! Donkelaar.nl werkt goed met de verantwoordelijkheden die horen bij het omgaan met vertrouwelijke gegevens. Volgens de wetgeving dienen persoonsgegevens na gebruik verplicht te worden vernietigd. Dit wordt daarom ook altijd snel, zorgvuldig en volgens de regels gedaan.


Wat komt in aanmerking bij archiefvernietiging?

Kantoorpapier, enveloppen, zeer kleine hoeveelheden kranten, tijdschriften en karton, nietjes, paperclips en binders komen in aanmerking voor archiefvernietiging. Verontreinigd, rottend, verschimmeld en geplastificeerd papier, grote hoeveelheden kranten, karton, hangmappen, overige afvalstromen, gevaarlijk afval, ordners, pergamijn en carbonpapier, etiketten en vispapier vallen niet onder papier dat wij vernietigen. Deze laatste afvalsoorten kunnen wij ook verwerken maar hiervoor kunt u beter een andere soort container huren.


Hoe gaat archiefvernietiging in zijn werk?

Wij leveren beveiligde archiefcontainers voor uw vertrouwelijke materiaal. In de omgeving van Veenendaal of Renkum. De gevulde beveiligde papiercontainers legen wij vervolgens en vervoeren het vertrouwelijke papierafval naar onze vernietiging locatie. Hier worden uw documenten binnen 24 uur vernietigd in onze papier-shredder. Wat overblijft zijn onleesbare snippers die geperst worden tot papierbalen.


Welke containers zijn er voor archiefafval?

De meest gebruikte archiefcontainer is de en 660 liter rolcontainers. Deze hebben een vergrendeld- en beveiligd deksel. Vertrouwelijke informatie kan via de klep in het deksel worden gedeponeerd. Wij ledigen de container op de afgesproken momenten. Na lediging van de rolcontainer wordt de vertrouwelijke data in een beveiligd voertuig naar de vernietiging locatie gereden. Tijdens zowel transport als verwerking vindt geen handmatige sortering plaats. Uw vertrouwelijke documenten worden dus altijd op een veilige manier verwerkt!


Vertrouwelijke papieren vernietigen

U bepaalt zelf hoe vaak wij uw container komen legen, van eenmalig tot iedere week. Neem nu vrijblijvend contact op voor de archiefvernietiging kosten en mogelijkheden!

Donkelaar.nl Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926

Archiefcontainer aanvragen

Via dit formulier kunt u direct een archief container aanvragen. Of vrijblijvend informatie aanvragen.

    Dit is een voorkeur. Wij kunnen niet altijd garanderen op deze frequentie te ledigen.
  • Hoeveel vertrouwelijk papierafval wilt u (ongeveer) laten vernietigen. Zo kunnen wij de juiste maat container bepalen.
  • We willen graag weten hoe u ons heeft bereikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.