Oud IJzer

Oud IJzer

Oud ijzer inzameling Veenendaal en Renkum

Donkelaar.nl is het juiste adres voor de inzameling van oud ijzer in de regio van Veenendaal en Renkum. Bij ons kunt u uw oude ijzer langs komen brengen. Of wij kunnen de oude metalen ophalen. Wat u het beste uitkomt! Zowel voor bedrijven als particulieren in de regio kunnen wij uw oude ijzer kosteloos aannemen als u het komt storten. Wij bedienen klanten voornamelijk in de omgeving Veenendaal en Renkum maar uiteraard ook daar buiten. Wij beschikken over verschillende inzamelmiddelen om uw metalen in te zamelen.

Let op: wij geven geen opbrengst voor oud ijzer.

Wat gebeurd er met het ijzer?

Oude metalen zien wij niet als afgedankte troep, maar als basis voor een nieuw begin. Zo denken wij bij Donkelaar.nl. We zamelen oude metalen – waar u waarschijnlijk niet veel meer mee kunt – in en schenken de materialen een nieuw leven door middel van verantwoorde recycling. Zo zijn uw afgedankte goederen verzekerd van een tweede zinvol leven.

Wij kunnen ook uw oud ijzer ophalen!

Bij Donkelaar.nl kunt u uw oude metalen komen brengen, maar we kunnen in overleg natuurlijk ook probleemloos langskomen om de goederen die u ter recycling wilt aanbieden op te komen halen. Als u daarvan gebruik wenst te maken, Neem dan even contact met ons op. Of bestel een oud ijzer container via onze webshop. Dan kunnen wij het de oude metalen op komen halen. Afhankelijk van uw afgedankte goed kunnen we altijd een passende bestemming vinden.

Heeft u ander afval dan metalen?

Dan kunt u natuurlijk komen langs brengen op ons afvalbrengstation in Veenendaal of Renkum. Op ons afvalbrengstation kunt u alle soorten afval komen brengen. In de regio Veenendaal en Renkum zijn we een van de goedkopere partijen. Bij ons heeft u geen milieupas nodig om uw afval te komen brengen.

Heeft u een andere dienst van ons nodig?

Donkelaar.nl is specialist in meer dan alleen het inzamelen van ijzer en andere metalen. Net als bij alle diensten van Donkelaar.nl kunt u ook bij het inzamelen van ijzer een snelle service verwachten. Uiteraard met een top service.

Kortom, geef uw oude ijzer een nieuw leven, kom het brengen bij Donkelaar.nl


Afval brengstation Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Afval brengstation Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926