Opslagcontainer huren

Opslagcontainer huren

Een opslag container huren is een goede oplossing als u snel extra ruimte nodig hebt. Een opslagcontainer voor de deur kan uitkomst bieden bij bijvoorbeeld een verbouwing. Als u tijdelijk spullen wilt opslaan, wilt u dat dit veilig staat. Kies daarom bij het huren van een opslagcontainer voor een betrouwbaar bedrijf. Donkelaar.nl heeft veel verschillende opslagcontainers te huur.


Een opslagcontainer huren voor de deur is veilig

Een opslag- of zeecontainer bieden uitkomst in meerdere situaties. In de bouw worden opslagcontainers veel gebruikt voor de opslag van materialen, maar ook voor particulieren kan het een uitkomst zijn voor de opslag van bijvoorbeeld een opslag container aan huis voor de meubels tijdens de verbouwing. Ook agrarische bedrijven maken geregeld gebruik van onze opslag containers.

Donkelaar.nl heeft verschillende opslagmogelijkheden voor u. Opslag containers zijn handige hulpmiddelen voor het opslaan van meubels en andere goederen. In een opslag container staan uw meubels en dergelijken veilig achter slot en grendel. En toch kunt u er makkelijk bij. Een opslagcontainer kan indien de ruimte beschikbaar is praktisch op iedere locatie staan.


Opslag container aan huis?

Bellen is altijd handig. Bellen is snel en u heeft direct feedback. Daarnaast ontvangt u vrijblijvend advies. Want voldoet een opslagcontainer wel aan u wensen of heeft u een andere container nodig. Of heeft u niet 1 maar 2 opslagcontainers nodig? Er zijn misschien mogelijkheden waar u misschien niet eerder aan heeft gedacht. Donkelaar.nl denkt met u mee. We zijn oplossingsgericht ingesteld en doen ons best om voor u een goede oplossing te vinden. Oplossingen voor opslag en voor afvalverwerking.

Het transport van een container verzorgen wij voor u met een van onze vrachtwagens. Naast het huren en vervoeren van een container bestaat bij ons de mogelijkheid om de container tijdelijk op te slaan.


Wilt u een mobiele opslag container huren of wilt u meer informatie over onze opslagmogelijkheden? Neem dan contact op!

Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926

Email: info@donkelaar.nl


Bent u op zoek naar een afvalcontainer voor het afvoeren van afval? kijk bij onze Afvalcontainers.

Of huur direct een container via onze webshop.

LET OP!

Zowel locatie Veenendaal als locatie Renkum zijn wij tussen week 30 t/m week 34 op de zaterdagen gesloten.

Dit is op:

Zaterdag 27 juli
Zaterdag 3 augustus
Zaterdag 10 augustus
Zaterdag 17 augustus
Zaterdag 24 augustus

Doordeweeks zijn wij gewoon geopend op de gebruikelijke openingstijden.

Hierdoor zullen wij dus op die zaterdagen geen containers leveren. U kunt wel gewoon 24/7 een container bestellen voor een andere dag in de webshop.