Tuin aanleggen

Tuin aanleggen

Hulp bieden bij tuin aanleggen, in welke stijl u ook maar wenst. Wij kunnen u helpen, en veel werk uit handen nemen. Voor elk stuk kunnen onze stratenmakers en hoveniers suggesties doen met betrekking tot de keuze van een sierstenen hekwerk of verlichting. Bij Donkelaar.nl hebben we gespecialiseerde stratenmakers en hoveniers die uw tuinen volledig naar wens kunnen opknappen. Wij nemen u het werk uit handen. We zorgen niet alleen voor een mooie tuin maar zorgen gelijk voor het tuinafval. Wij bieden namelijk altijd een totaal oplossing aan. Wij verwerken het tuinafval op een milieuvriendelijke wijze. Hierdoor kunnen wij 1 prijs voor u maken. Hierdoor komen er geen onverwachte kosten voor het vernieuwen van uw tuin.


U knapt uw tuin zelf op?

Een hele tuin aanleggen? Gaat u struiken snoeien? Uw tuinpad vernieuwen of een berg grond afvoeren? Voor elke tuinklus levert Donkelaar.nl de juiste container. Zo bent u er van verzekerd dat alles snel en eenvoudig wordt opgeruimd. Ook kunt u gebruik maken van onze knijperauto met 10 meter kraan waarmee wij uw tuinafval kunnen opknijpen zonder dat u er mee hoeft te sjouwen.

Voordelen van onze Containers bij tuin aanleggen:

  • Wij hebben bijvoorbeeld 3m³, 6m³, 10m³ maar ook grotere containers. (Geschikt voor uw klus)
  • Voordelige All-in prijs. (Zodat u immers niet voor verassingen komt te staan)
  • Snelle en flexibele levering (Meestal kunnen we daarom dezelfde dag nog leveren)
  • Wij denken graag met u mee, zo nemen wij uw zorg uit handen.
  • Bouw- en sloopafval, Puin, Grondafval, maar ook, Houtafval, Groenafval, Grof vuil. (Bel voor de mogelijkheden)

Direct een container huren voor groen- en tuinafval? Bekijk de mogelijkheden in de webshop!


Kortom of u ons uw tuin wilt laten opknappen of u doet het zelf. Wij kunnen voor u altijd een handige afvalcontainer regelen. Het enige wat u hoeft te doen om voor uzelf de juiste oplossing te vinden is om contact op te nemen.

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926