Over Donkelaar.nl

Over ons

Snel en eenvoudig een container huren is zo geregeld! Als het gaat om containerverhuur in de regio hoeft u niet verder te zoeken! Donkelaar.nl heeft verschillende containers op voorraad voor het huren van een container. Van kleine tot grote containers. Van open containers tot gesloten containers. Ook hebben wij de big bag. Wilt u een container huren? Bij ons bent u aan het goede adres! Wij rijden zowel vanuit Veenendaal als vanuit Renkum. Ook is Donkelaar.nl een afvalverwerkingsbedrijf. Bij onze afval brengstations aan de Kernreactorstraat in Veenendaal of de Industrieweg in Renkum kunt u uw afval komen storten voor een lage prijs!

Het verwijderen van afval wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Het is dan ook belangrijk om in de toekomst verantwoord te kunnen blijven afvoeren en recyclen. Donkelaar.nl draagt daar graag een steentje aan bij. Met onze eigen containerservice kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Afval en puin worden door ons opgeruimd en direct meegenomen.

Big bag huren
1m3 big bag huren
3m3 container huren
3m3 container huren
6m3 container huren
6m3 container huren
10m3 container huren
10m3 container huren
10m3 gesloten container huren
10m3 gesloten container huren
15m3 container huren
15m3 container huren
20m3 gesloten container huren
20m3 container huren
40m3 container huren
40m3 container huren

Het verhuren van containers behoort tot de kernactiviteiten van Donkelaar.nl Of het nu gaat om het afvoeren van bouw- en sloopafval of het inzamelen van papier, Donkelaar.nl heeft voor particulier en bedrijf dé oplossing. Wij beschikken over een groot assortiment containers, bestaande uit open en gesloten afzetcontainers en stalen en kunststof rolcontainers. Voor elk type afval in diverse maten van 3m3 tot 40m3. De containers worden geplaatst en opgehaald door onze eigen containerauto. Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.


Rolcontainer service

Donkelaar.nl biedt hoogwaardige kunststof en ijzeren rolcontainers in diverse soorten en maten, geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu een bedrijf, organisatie of particulier bent, wij hebben de perfecte oplossing voor uw afvalbeheerbehoeften. Onze rolcontainer service is ontworpen om efficiëntie en gemak te bieden bij het verzamelen en transporteren van afvalmaterialen. Met een ruime keuze aan kunststof en ijzeren rolcontainers kunt u bij ons de container selecteren die het beste past bij uw specifieke vereisten.

De kunststof rolcontainers zijn lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk te verplaatsen. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik in diverse omgevingen, zoals kantoren, winkels, scholen en horecagelegenheden. Deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van kleinere formaten voor beperkte ruimtes tot grotere containers voor meer volumineus afval.

Voor zwaardere toepassingen bieden wij ook stevige ijzeren rolcontainers. Deze containers zijn robuust, bestand tegen zware belastingen en geschikt voor gebruik in industriële omgevingen, bouwplaatsen en andere veeleisende situaties. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Kunststof rolcontainers

120l rolcontainer huren
120l rolcontainer huren
240l rolcontainer huren
240l rolcontainer huren
360l rolcontainer huren
360l rolcontainer huren
660l rolcontainer huren
660l rolcontainer huren
770l rolcontainer huren
770l rolcontainer huren
1100l rolcontainer huren
1100l rolcontainer huren

Stalen rolcontainers

750l stalen rolcontainer huren
750l stalen rolcontainer huren
1000l stalen rolcontainer huren
1000l stalen rolcontainer huren

Container huren kan via onze webshop op Donkelaar.nl/webshop/