Grofvuil container huren

Grofvuil container huren

Bij Donkelaar.nl kunt u altijd eenvoudig en snel een grofvuil container huren. Of dit nu is voor een grote klus, of een kleine opruiming. Wij kunnen een container leveren voor de hoeveelheid grofvuil dat u heeft. Donkelaar.nl heeft een groot aantal verschillende soorten en maten als het gaat om een grofvuil container.


Grofvuil afvoeren

Er worden verschillende benamingen gebruikt voor grofvuil. Grofvuil wordt ook wel huisraad genoemd. In een grofvuil container mogen alle afvalstromen door elkaar gemengd in de container zitten u hoeft dus niets te scheiden.

Onder grofvuil vallen alle afvalstoffen die afkomstig zijn vanuit het huis en/of garage met het leegruimen of verhuizen. Daarbij mogen ook alle steen houdende materialen afkomstig van gesloopt metselwerk, betonconstructies en vloeren zonder verontreiniging en tuintegels in de container worden aangeboden. Dit wordt gesorteerd bij ons afval brengstation in Veenendaal en Renkum!

Een grofvuil container is beter voor snelle klussen waar het opruimen snel moet gebeuren. Zo hoeft u niet al het afval te sorteren, dit gebeurd bij ons afval brengstation in Veenendaal en Renkum. U kunt er ook voor kiezen om een Puincontainer, Groenafval container, Bouwafval container, Houtafval container of Grondcontainer te huren. Deze zijn bedoelt voor een bepaald soort afval, u kunt hierin dus niet alle afvalstoffen mengen.

Grofvuil containers hebben wij in verschillende maten. Bijvoorbeeld: 3m3 grofvuil container, 6m3 grofvuil container, 10m3 grofvuil container, maar ook grotere grofvuil containers. Als er meer grof vuil af moet worden gevoerd dan kunnen wij meerdere bakken plaatsen, of deze wisselen wanneer de container vol zit.

3m3 Grofvuil container huren
3m3 Grofvuil container huren
6m3 grofvuil container huren
6m3 Grofvuil container huren
10m3 Grofvuil container huren
10m3 Grofvuil container huren
15m3 grofvuil container huren
15m3 Grofvuil container huren
20m3 grofvuil container huren
20m3 Grofvuil container huren
40m3 grofvuil container huren
40m3 Grofvuil container huren

Container huren kan via onze webshop!


Onze service bij een grofvuil container.

Wij proberen een flexibele houding aan te nemen als het gaat om afvalcontainer verhuur. Daarom is bij ons de eerste regel: als u voor 16.00 een container besteld, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. Afhankelijk van de gewenste plaatsingsdatum. Mocht u eerder een container nodig hebben kan dit altijd worden overlegt. Wij zullen dan kijken of we de container op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vragen staat altijd vrij! Samen komen we er altijd wel met u uit. Zelfs als u onverwacht zoveel grof vuil heeft dat u het overzicht kwijt bent. Donkelaar.nl denkt altijd met u mee. Een oplossingsgerichte houding en aanpak, is al jaren een van de belangrijkste service die Donkelaar.nl aanbied.

Voor de exacte plaats van de container dient u thuis aanwezig te zijn! Donkelaar.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Als wij de container moeten verplaatsen voor de huurder brengen wij extra kosten in rekening. Zorg dus altijd dat u van te voren duidelijk aangeeft waar de container moet komen te staan. Het liefst hebben wij dat er iemand aanwezig is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Nog andere vragen over het huren van containers? Neem contact op!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926

LET OP!

Zowel locatie Veenendaal als locatie Renkum zijn wij tussen week 30 t/m week 34 op de zaterdagen gesloten.

Dit is op:

Zaterdag 27 juli
Zaterdag 3 augustus
Zaterdag 10 augustus
Zaterdag 17 augustus
Zaterdag 24 augustus

Doordeweeks zijn wij gewoon geopend op de gebruikelijke openingstijden.

Hierdoor zullen wij dus op die zaterdagen geen containers leveren. U kunt wel gewoon 24/7 een container bestellen voor een andere dag in de webshop.