straatwerk

Straatwerk

Bent u bezig met het renoveren van het straatwerk in uw voor- of achtertuin? Of heeft u plannen om een oprit aan te leggen? Naast containerverhuur of afvalverwerking bieden wij ook verschillende andere diensten. Hieronder valt ook straatwerk. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u verrichten, Of kunnen u ondersteunen met de afvoer van het afval tijdens het bestraten.

Wij zijn in het bezit van de nodige vakkennis op het gebied van “open bestratingen”. Zowel voor industriële doeleinden, bedrijfsterreinen, wegverharding als ambachtelijk sierstraatwerk kunnen wij zorg dragen voor vakkundige aanleg. Straatwerk blijft vakwerk; door opleidingen te volgen blijven de medewerkers bij Donkelaar.nl steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.


Afvalverwerking

Bij bestratingen ontkomt u niet aan het vrijkomen van bijvoorbeeld veel puin, grond of tuinafval. Naast de ondersteuning van het straatwerk bieden wij ook mogelijkheden voor het afvoer van het vrijgekomen afval. Samen met u bekijken we hoeveel afval er afgevoerd moet worden, en spreken dan een prijs af. Wij halen dan het afval op met containers, big bags of plaatsen een container die blijft staan op de aangewezen locatie. Deze halen wij dan weer op als de bestrating is voltooid en al het afval in de containers is aangeboden.


Container huren voor straatwerk

Wilt u toch liever zelf het sloopwerk in eigen hand houden, maar wilt u toch een slimme, goedkope en eenvoudige oplossing voor het vrijgekomen afval? Dan kunt u bij Donkelaar.nl bijvoorbeeld een goedkope puincontainer, bouwafval container, grofvuil container of een ander type afvalcontainer huren. In onze webshop heeft u een ruime keuze aan verschillende soorten en maten containers.


Veel gestelde vragen:

Hoe bereken ik de oppervlakte van mijn tuin? (Dat wil zeggen de afmetingen van het straatwerk)
– Dit doet u door de lengte van uw tuin, bijvoorbeeld 5 meter, te vermenigvuldigen met de breedte van uw tuin, bijvoorbeeld 4 meter. Dit wordt dus 5 x 4 = 20 m2.

Hoeveel zand of grond heb ik nodig voor mijn tuin?
– Stel u heeft een pad van 2 meter breed en 6 meter lang en u wilt dit bijvoorbeeld 5 cm ophogen. Omdat zand inklinkt heeft u ongeveer 30% meer nodig. U berekent dit als volgt: 2 x 6 x 0,05 x 1,3 = 0,78 m3.

Hoeveel zand moet er tenminste onder de bestrating?
– Onder de bestrating moet minstens 20 cm zand liggen.

Hoeveel kruiwagens gaan er uit 1 m3 zand of grond?
– Uit 1 m3 gaan ongeveer 12 normale kruiwagens. Tenzij uw kruiwagen een andere afmeting heeft dan gewoonlijke kruiwagens.


Heeft u nog andere vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926