grondwerk

Grondwerk

Vaak is het uitgevoerde grond werk bij oplevering van een bouwwerk niet meer zichtbaar, maar het vormt wel de basis van het bouwwerk. Bij grondwerk gaat het niet alleen om de zwaarte van het materieel dat wij inzetten, maar vooral om de nauwkeurigheid waarmee wij te werk gaan, bijvoorbeeld bij het opzoeken van kabels en leidingen.

Grondig in Grondwerk

Oftewel het gaat om precisie. Grond werk is namelijk een precisiewerk. Precisie is een steekpunt van Donkelaar.nl. We zijn namelijk altijd precies bij het leveren van containers, het scheiden van afval, het verwerken van afval, en al onze diensten die wij leveren. Dit alles op een milieuvriendelijke wijze. Zo pakken we het ook aan met grondwerk.

Donkelaar.nl heeft de kennis, ervaring, het materiaal en het personeel om uw grondwerk verantwoord tot uitvoering te brengen, of het nu gaat om kleine afgravingen voor een uitbouw, of het bouwrijp maken van een bouwput. Donkelaar.nl biedt hiermee de mogelijkheid om de meest voorkomende werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

Degelijke uitvoering van grondwerk vormt de stevige basis voor alle daaropvolgende werkzaamheden. Aangezien we een container & afval specialist zijn kunnen we ook gelijk het afval, wat tijdens de werkzaamheden steeds meer wordt, voor u verwerken. Hierdoor nemen wij u veel gedoe uit handen. We verrichten voor u het grondwerk inclusief het verwerken van het afval. We kunnen hier dus 1 prijs voor maken. U weet dan gelijk hoeveel het u gaat kosten en dat er geen meerwerk gaat komen.


Neem voor de mogelijkheden contact op, dan helpen wij u verder! Container huren? Kijk dan in onze webshop!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926