Houtcontainer huren

Houtcontainer huren

Wilt u een houtcontainer huren? Afvalhout is een afvalstroom van alle houtafval dat afkomstig is van sloop- of verbouwingswerken. Voorbeelden van hout zijn deuren, paletten, vloerplanken, houten palen, spaanderplaten en MDF platen en zelfs meubels mogen in dit type container opgenomen worden.


Houtcontainer huren

Als u gaat verbouwen komt er vaak naast puin ook veel afvalhout vrij. Natuurlijk wilt u dit het liefst op een snelle, makkelijke en goedkope manier laten afvoeren. Bij ons kunt u een houtcontainer voor al uw houtafval. Wilt u weten wat er wel of niet in de houtcontainer mag? Bekijk dan onze informatiepagina: Houtafval.

Houtafval containers hebben wij in verschillende maten. Big bags en containers. Bijvoorbeeld: 3m3 houtcontainer huren, 6m3 houtcontainer huren, 10m3 houtcontainer huren, maar ook een houtafval container in groot formaat. Heeft u nu toch veel afval wat niet in de houtcontainer mag? Dan raden wij u aan om een ander soort container te huren. bijvoorbeeld de: Bouwafval container, puincontainer of groenafval container.

Big bag hout
1m3 big bag Hout huren
3m3 houtcontainer huren
3m3 Houtcontainer huren
6m3 houtcontainer huren
6m3 Houtcontainer huren
10m3 houtcontainer huren
10m3 Houtcontainer huren
10m3 Gesloten Houtcontainer huren
10m3 Gesloten Houtcontainer huren
15m3 houtcontainer huren
15m3 Houtcontainer huren
20m3 houtcontainer huren
20m3 Houtcontainer huren
40m3 houtcontainer huren
40m3 Houtcontainer huren

Niet zeker welke container u nodig heeft voor het afval wat u af wilt laten voeren, neem dan contact met ons op, wij denken vrijblijvend met u mee! Het hout mag niet vermengd zijn met andere materialen zoals stenen, glas of beton. Bent u niet zeker of dat je bepaald houtafval mag storten waar nog andere materialen aan hangen, zoals verf of scharnieren, bel ons dan gerust even op.


Onze service: houtafval ophalen met een houtcontainer.

Wij proberen een flexibele houding aan te nemen als het gaat om houtafvalcontainer verhuur. Daarom is bij ons de eerste regel: als u voor 16.00 een container besteld, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. Afhankelijk van de gewenste plaatsingsdatum. Mocht u eerder een container nodig hebben kan dit altijd worden overlegt. Wij zullen dan kijken of we de container op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vragen staat altijd vrij! Samen komen we er altijd wel met u uit. Zelfs als u onverwacht zoveel houtafval heeft dat u het overzicht kwijt bent. Donkelaar.nl denkt altijd met u mee. Een oplossingsgerichte houding en aanpak, is al jaren een van de belangrijkste service die Donkelaar.nl aanbied.

Voor de exacte plaats van de container dient u thuis aanwezig te zijn! Donkelaar.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Als wij de container moeten verplaatsen voor de huurder brengen wij extra kosten in rekening. Zorg dus altijd dat u van te voren duidelijk aangeeft waar de container moet komen te staan. Het liefst hebben wij dat er iemand aanwezig is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926