Rolcontainer huren

Rolcontainer huren

Als u te maken heeft met een aanhoudend afvalprobleem dan kunt u bij Donkelaar.nl een rolcontainer huren. Donkelaar.nl regelt dit voor u op een snelle en voordelige manier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een restafval container, een rolcontainer voor bedrijfsafval of een papierbak. Voor bijvoorbeeld minder volumineus bedrijfsafval, restafval, papier, glas en vertrouwelijke documenten zijn verrijdbare rolcontainers de aangewezen middelen. Onze rolcontainers verhuren wij aan verschillende soorten klanten. Wij verhuren onze rolcontainers niet enkel aan bedrijven en organisaties maar ook aan scholen en restaurants! Wij zijn flexibel, snel en zorgvuldig, zodat u zich geen zorgen over hoeft te maken over de afvoer van uw afval. U gooit het in de vuilnisbak, en wij halen het op!


Rolcontainer assortiment

Bij onze rolcontainer service kunt u kiezen tussen metalen rolcontainer of een kunststof rolcontainer (kliko). Dit hangt natuurlijk af van hoeveel afval u denkt aan te bieden per lediging. Of van het soort afval wat hier in komt. Daarom hebben wij rolcontainers in verschillende groottes. Deze rolcontainers worden in verschillende soorten en maten verhuurd. De meest gebruikte rolcontainers hebben een inhoud van 120 liter tot en met 2400 liter. Deze containers nemen relatief gezien weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk hanteerbaar vanwege de wielen welke eronder zitten. De containers zijn ideaal te plaatsen bij uw werkplaats, opslagloods, erf of elk andere terrein.

Verrijdbare kunststof rolcontainers


120l kunststof rolcontainer

240l kunststof rolcontainer

360l kunststof rolcontainer

660l kunststof rolcontainer

770l kunststof rolcontainer

1100l kunststof rolcontainer

Verrijdbare stalen rolcontainers


750l stalen rolcontainer

1000l stalen rolcontainer

Rolcontainer huren voor verschillende afvalsoorten

  • Papierafval. Voor veel papierafval kunt u bij ons een papier container huren.
  • Restafval. Voor al het gemengde rest- & bedrijfsafval kunt u een restafval container huren.

De voordelen van het huren van een rolcontainer huren voor bedrijfsafval

Ten eerste zijn deze containers mobiel want deze hebben wielen aan de onderkant waardoor u ze bijvoorbeeld makkelijk naar wens kunt verplaatsen. Maar deze zijn ook nog eens erg diep en stevig, dit betekend dat u er veel afval in kwijt kunt, zonder dat de container kapot gaat! Rolcontainers hebben wij van klein naar groot, we leveren verschillende formaten! De grootte van de container en de frequentie van de afvoer hangt af van de hoeveelheid afval. Daarnaast wordt de huur per categorie van het afval berekend. In geval van huur is het technisch onderhoud van de rolcontainer daarbij inbegrepen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen wekelijks, 1x per 14 dagen of 1x per maand legen, net wat u het beste uitkomt!


Kortom, zit u met een aanhoudend afvalprobleem, Donkelaar.nl weet daar wel raad mee! Neem direct contact op voor informatie en de mogelijkheden.