Ontruiming

Ontruiming

Bent u op zoek naar hulp bij de ontruiming van een woning? Donkelaar.nl staat voor u klaar! Wij bieden een efficiënte en professionele woningontruimingsservice aan, waarbij we de woning leegruimen en schoon opleveren. Of u nu verhuist naar een zorg appartement of zorgcentrum en een deel van uw inboedel niet mee kan, of wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, wij zorgen ervoor dat alle resterende spullen worden verwijderd en afgevoerd. Ook voor scholen, kantoorpanden en meer!

Verhuizen naar een kleinere woning brengt vaak de uitdaging met zich mee om afscheid te nemen van verzamelde spullen uit jaren. Bij Donkelaar.nl begrijpen we dat de ontruiming een emotioneel en tijdrovend proces kan zijn. Daarom nemen wij graag deze zorg uit handen. Of het nu gaat om het leegruimen van de woning voor een overdracht aan de verhuurder of het gereedmaken van de woning voor verkoop, wij staan voor u klaar.

Efficiënte en Professionele ontruiming service door Donkelaar.nl!

Bij het overlijden van een dierbare komt er vaak veel op u af, zowel emotioneel als organisatorisch. Het leegruimen van de woning is een taak die u wellicht liever uitbesteedt. Donkelaar.nl begrijpt dat u na alles wat er recentelijk is gebeurd, wel wat rust en energie kunt gebruiken. Wij zorgen ervoor dat de woning snel en zorgvuldig wordt ontruimd, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Bij Donkelaar.nl bieden we flexibele opties voor woningontruiming. In overleg met u bepalen we hoe de woning moet worden opgeleverd. Wilt u alleen de meubels en overige inboedel laten afvoeren, of moet de woning volledig schoongemaakt en bezemschoon worden opgeleverd? Het is aan u om te bepalen welke werkzaamheden wij voor u verzorgen.

Als u ervoor kiest om zelf de woning te ontruimen, kunt u bij Donkelaar.nl ook een container huren via onze webshop voor het afval dat vrijkomt tijdens het proces. Wij bieden een allesomvattende oplossing die aansluit bij uw behoeften.

Vertrouw op de expertise van Donkelaar.nl voor een vlotte en zorgvuldige woningontruiming. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen bij het leeghalen en opleveren van de woning.

Een container nodig voor uw afval? Kijk dan op onze webshop.


Wij werken ook in opdracht van gemeenten, instellingen en woningcorporaties waarbij wij de ontruiming in opdracht verzorgen. Voor meer informatie kunt u ons bellen. Neem contact op!

Afval brengstation Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Afval brengstation Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926

LET OP!

Zowel locatie Veenendaal als locatie Renkum zijn wij tussen week 30 t/m week 34 op de zaterdagen gesloten.

Dit is op:

Zaterdag 27 juli
Zaterdag 3 augustus
Zaterdag 10 augustus
Zaterdag 17 augustus
Zaterdag 24 augustus

Doordeweeks zijn wij gewoon geopend op de gebruikelijke openingstijden.

Hierdoor zullen wij dus op die zaterdagen geen containers leveren. U kunt wel gewoon 24/7 een container bestellen voor een andere dag in de webshop.