Puinafval

Puinafval

Heeft u bakstenen, tegels, beton- of metselpuin, dakpannen en andere steenachtige materialen waar u van af moet? Onder puinafval vallen alle steen houdende materialen afkomstig van gesloopt metselwerk en betonconstructies. Ook wel schoon puin genoemd. Het aangeboden puinafval dient vrij te zijn van andere afvalsoorten, puin vervuild met bijvoorbeeld teer, olie, grond of asbest wordt niet geaccepteerd. U kunt gemakkelijk en snel een container huren voor puin bij Donkelaar.nl!


Wat hoort bij puinafval?

Met puinafval bedoelen wij schoon puin. Maar wat is nou schoon puin? Puin bestaat grotendeels uit steenachtige materialen, dat vrijkomt bij bijvoorbeeld bouw- en sloopwerkzaamheden. Bij ons vallen tegels, muren, dakpannen, stenen, grind, metselresten, keramiek en beton onder puinafval. Wanneer u het gescheiden afvoert kunt u veel geld besparen. Bedenk daarom goed van te voren of u alleen schoon puin heeft, of ook andere stoffen.


Wat mag er wel/niet bij puin afval?

Toegestaan: Niet toegestaan:
– Tegels
– Beton
– Bakstenen
– Schoon grind
– Dakpannen
– Keramiek
– Betonresten
– Steenachtig materiaal
– Gipsproducten
– Puin met roet / teer / asbest (schoorsteen afval)
Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal 
– Stukwerkpuin
– Gasbeton
– Asfalt beton
– Zandpercentage van > 10%
– Andere stoffen dan steenachtige materialen

Niet zeker wat u wel of niet bij het puin mag doen? Neem contact op, en wij denken met u mee!


Puinafval afvoeren.

Bij ons afval brengstation in Veenendaal of Renkum kunt u al uw afval kwijt. Daarom ook schoon puin afval. Als u het bij ons komt storten meld u zich met uw voertuig bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig inclusief afval. Dan kunt u uw puinafval storten. Als het afval is gestort moet u zich opnieuw melden bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig zonder het afval. Zo houden we een verschil over waar de prijs door word bepaald. Eenvoudig of niet?

big bag puin huren
1m3 big bag puin
3m3 puincontainer huren
3m3 puincontainer huren
6m3 puinafval container huren
6m3 puincontainer huren
15m3 puincontainer huren
15m3 puincontainer huren
20m3 puincontainer huren
20m3 puincontainer huren

Goedkope puincontainer huren.

Laat u toch liever het puin ophalen? Dan kunt u een container huren voor puin via onze webshop! Maar ook hebben wij de big bag puin voor als u minder puin wilt afvoeren dan er in een container gaat. Heeft u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar ons kantoor, en zullen wij samen met u de afspraak inplannen. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afval probleem. Wij leveren de container op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container of big bag vol zit kunt u ons een melding geven. Dat kan via de website! Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Dan komen wij het puinafval afvoeren.


Neem contact op voor meer informatie!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926

LET OP!

Zowel locatie Veenendaal als locatie Renkum zijn wij tussen week 30 t/m week 34 op de zaterdagen gesloten.

Dit is op:

Zaterdag 27 juli
Zaterdag 3 augustus
Zaterdag 10 augustus
Zaterdag 17 augustus
Zaterdag 24 augustus

Doordeweeks zijn wij gewoon geopend op de gebruikelijke openingstijden.

Hierdoor zullen wij dus op die zaterdagen geen containers leveren. U kunt wel gewoon 24/7 een container bestellen voor een andere dag in de webshop.