Groenafval container huren

Groenafval container huren

Wilt u een groenafval container huren? Bij het bijwerken van de tuin, grasmaaien of snoeien komt er vaak veel groen- & tuinafval vrij. Groen- & Tuinafval is afval wat uit de tuin komt. Zo kunnen dit bijvoorbeeld takken, struiken, bladeren, bloemen en planten zijn, maar ook restanten van het snoeien. Een groenafval container of tuinafval container is uiterst geschikt voor groenafval afvoer of tuinafval afvoer. Wij plaatsen de container op de gewenste locatie. en kunt u hierin al uw afval uit de tuin storten. Als u klaar bent komen wij het groenafval ophalen.


Groenafval afvoeren met een groenafval container

De groenafval container is alleen bedoeld voor composteerbare afvalsoorten, zoals snoeihout, takken, houtsnippers en ander tuinafval. In beperkte mate mag je er gras, zand en grond bij indoen. Alle andere soorten afval horen hier niet in thuis. Denk bijvoorbeeld aan GFT en rottend materiaal. Ook is de container niet bedoeld voor hout, puin en verpakkingen. Dit is afval dat vaak wel vrijkomt bij een tuinklus, daarvoor bieden we andere containers. Mochten wij wel veel andere afvalsoorten aantreffen in de groencontainer, dan kan de prijs hoger uitvallen in verband met sorteerwerk. Bedenk daarom goed van tevoren wat u allemaal af wilt laten voeren.

Wilt u meer informatie over wat er precies onder groen- & tuinafval valt? bekijk de volgende informatiepagina: Groen- & Tuinafval

Big bag groenafval huren
1m3 Big bag Groen- & Tuinafval huren
3m3 groenafval container huren
3m3 Groen- & Tuinafval container huren
6m3 groenafval container huren
6m3 Groen- & Tuinafval container huren
10m3 groenafval container huren
10m3 Groen- & Tuinafval container huren
15m3 groenafval container huren
15m3 Groen- & Tuinafval container huren
20m3 groenafval container huren
20m3 Groen- & Tuinafval container huren
40m3 groenafval container huren
40m3 Groen- & Tuinafval container huren

Groenafval containers hebben wij in verschillende maten. Bijvoorbeeld: 3m3 groenafval container, 6m3 groenafval container, 10m3 groenafval container, maar ook grotere tuinafval containers. Heeft u nu toch veel afval wat niet in de tuinafval container mag? Dan raden wij u aan om een ander soort container te huren. bijvoorbeeld de: Bouwafval container, puincontainer of houtcontainer.


Onze service: groenafval ophalen.

Wij proberen een flexibele houding aan te nemen als het gaat om afvalcontainer verhuur. Daarom is bij ons de eerste regel: als u voor 16.00 een container besteld, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. Afhankelijk van de gewenste plaatsingsdatum. Mocht u eerder een container nodig hebben kan dit altijd worden overlegt. Wij zullen dan kijken of we de container op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vragen staat altijd vrij! Samen komen we er altijd wel met u uit. Zelfs als u onverwacht zoveel tuinafval heeft dat u het overzicht kwijt bent. Donkelaar.nl denkt altijd met u mee. Een oplossingsgerichte houding en aanpak, is al jaren een van de belangrijkste service die Donkelaar.nl aanbied.

Voor de exacte plaats van de container dient u thuis aanwezig te zijn! Donkelaar.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Als wij de container moeten verplaatsen voor de huurder brengen wij extra kosten in rekening. Zorg dus altijd dat u van te voren duidelijk aangeeft waar de container moet komen te staan. Het liefst hebben wij dat er iemand aanwezig is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926