Puincontainer huren

Puincontainer huren

Bij bouw- & sloopwerkzaamheden komen er vaak veel steenachtige materialen vrij. Denk bijvoorbeeld aan: tegels, stenen muren, beton, keramiek en dakpannen. Deze materialen kunt u sorteren en laten afvoeren met een puincontainer. Bij Donkelaar.nl hebben we verschillende soorten en maten containers. Zo kunt u voor elke klus de juiste puincontainer huren. In onze webshop vindt u een overzicht met prijzen van onze puincontainers die u kan huren. Voor elke klus is er een geschikte puincontainer die u kan gebruiken. Bekijk onze puincontainers met bijbehorende prijs en plaats direct uw bestelling. Een puincontainer huren bij Donkelaar.nl is daarom zo gebeurd!


In een puincontainer mogen alleen steenachtige materialen.

U kunt dus niet alles in een puinafval container aanbieden. Dus wat mag er in een puincontainer? Schoon puin is één afvalsoort. Het zijn allemaal afgeleide soorten van steen. Daarom kan schoon puin heel goed worden gerecycled. Nadat de afvalcontainer met puin is gestort, wordt het puin vermalen tot hele kleine deeltjes. Deze kleine deeltjes worden ook wel granulen genoemd. Gerecycled puin wordt vaak gebruikt bij de aanleg van wegen als ondergrond. Een container huren voor puin is bij Donkelaar.nl zo geregeld!

Meer informatie over wat er wel of niet in de puinbak mag? Bekijk de pagina: Puinafval.

Of u nu bezig bent met een verbouwing of iets dergelijks, er zal vast wel puinafval verschijnen maar komt u er pas laat achter dat u een puincontainer nodig hebt. Dan kunt u bij ons een goedkope puincontainer huren. In verschillende maten zoals de 3m3 puincontainer en de 6m3 puincontainer. Maar ook de 15m3 puincontainer of de 20m3 puincontainer. Als er meer puin af moet worden gevoerd dan kunnen wij meerdere bakken plaatsen, of deze wisselen wanneer de container vol zit.

Big bag puin huren
1m3 big bag puin huren
3m3 puincontainer huren
3m3 puincontainer huren
6m3 puincontainer huren
6m3 puincontainer huren
15m3 puincontainer huren
15m3 puincontainer huren
20m3 puincontainer huren
20m3 puincontainer huren

Onze service bij goedkope puincontainer huren.

Wij proberen een flexibele houding aan te nemen als het gaat om afvalcontainer verhuur. Daarom is bij ons de eerste regel: als u voor 16.00 een container besteld, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. Afhankelijk van de gewenste plaatsingsdatum. Mocht u eerder een container nodig hebben kan dit altijd worden overlegt. Wij zullen dan kijken of we de container op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vragen staat altijd vrij! Samen komen we er altijd wel met u uit. Zelfs als u onverwacht zoveel puin heeft dat u het overzicht kwijt bent. Donkelaar.nl denkt altijd met u mee. Een oplossingsgerichte houding en aanpak, is al jaren een van de belangrijkste service die Donkelaar.nl aanbied.

Voor de exacte plaats van de container dient u thuis aanwezig te zijn! Donkelaar.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Indien wij de container moeten verplaatsen voor de huurder brengen wij extra kosten in rekening. Zorg dus altijd dat u van te voren duidelijk aangeeft waar de container moet komen te staan. Het liefst hebben wij dat er iemand aanwezig is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Direct een container huren voor puin kan via onze webshop!

Heeft u nog vragen, of op zoek naar andere informatie? Neem contact met ons op!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926