Gesloten container huren

Afgesloten container huren

Donkelaar.nl heeft verschillende containers op voorraad voor het huren van een afgesloten container. Van kleine tot grote containers. Van open containers tot gesloten containers. Ook hebben wij big bags. Wilt u een afgesloten container huren? Bij ons bent u aan het goede adres!

Afsluitbare afvalcontainer met een inhoud van circa 10m3. De container past op één parkeerplaats.


Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een gesloten afvalcontainer (huisje) aanbieden. Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de containerbak gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. u hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!

Behalve container verhuur en afvalverwerking biedt Donkelaar.nl ook een breed scala aan diensten aan. Van ontruimen tot sloopwerk. Oftewel voor allerlei diensten kunt u bij ons terecht.

Voordelig container huren met snelle levering, scherpe prijs!

Vandaag een afgesloten container huren is morgen geleverd en ook op zaterdag kunnen we bezorgen. Heeft u er vandaag nog een nodig? Bel ons dan even want in veel gevallen kunnen we zelfs dezelfde dag nog een bak bij u plaatsen. U wilt natuurlijk niet te veel betalen bij het huren van een afvalcontainer. Vandaar dat wij een scherpe prijs hanteren!

Voordelen van onze Containers:

  • 3m³, 6m³, 10m³ en grotere containers
  • Voordelige tarieven (All-in prijs)
  • Snelle en flexibele levering (Vandaag gebeld, volgende dag geleverd)
  • Wij denken graag met u mee, als u niet goed weet wat u nodig heeft.
  • Bouw- en sloopafval, Puin, Grondafval, Houtafval, Groenafval, Grof vuil. (Bel voor de mogelijkheden)

Container bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. Wij kunnen u helpen met welke maat bak u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. U kunt bij ons een bak huren van 3m³ tot 40m³. Voor verschillende soorten afval zoals: bouwafval, puin, groenafval, hout, grond en grofvuil. Als u vandaag nog een container nodig heeft. Kunt u altijd contact opnemen met ons. Bellen gaat altijd het snelst en kunnen wij u het beste helpen. Als er genoeg plek in de planning is kunnen wij de bak dezelfde dag nog komen plaatsen.

Wilt u gelijk een bak bestellen? Kijk op onze webshop!