Grond container huren

Grondcontainer huren

Met werkzaamheden in de tuin heeft u kans dat u een hele hoop grond of zand overhoud. U kunt door ons het grond laten ophalen. Via onze webshop kunt u binnen 5 minuten een goedkope schoon grondcontainer huren. Zo bent snel en eenvoudig van het overtollige afval af. We houden het lekker makkelijk voor u. Wilt u liever zelf grond afvoeren? Dan kunt u het grond storten bij ons Afval brengstation in Veenendaal en Renkum!


Wat verstaan we onder schone grond?

Bij schone grond bedoelen wij visueel schoon grondafval, zand, tuinaarde en graszoden. Vaak zitten er ook veel wortels tussen. Hou er rekening mee dat bijvoorbeeld een grondcontainer maximaal 5% wortels mag bevatten. Heeft u ander soort afval? Of niet helemaal zeker in welke container het afval hoort wat u af wilt voeren? Dan is het slim om van te voren contact met ons op te nemen. Wanneer er ander type afval bij de container zit wat niet hoort in een grondcontainer, dan kunnen er extra kosten komen. En dat willen we natuurlijk niet. Bij Donkelaar.nl zijn we een milieuvriendelijk bedrijf en afval scheiden we natuurlijk op milieuvriendelijke wijze.

Meer info over wat er wel of niet in een grondcontainer mag? Grond afvoeren


Grondcontainer huren voor grond afvoeren.

Wilt u een schoon grondcontainer huren? Dan kunt u deze online bestellen via onze webshop! Liever direct contact? Dan kunt u bellen naar ons kantoor, en zullen wij samen met u de afspraak inplannen. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afvalprobleem. Wij leveren de grondcontainer op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding geven dat deze vol zit. Dat kan via de webshop! Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Dan komen wij het grond ophalen. Liever zelf zand afvoeren? Dan mag u het komen storten bij ons afval brengstation in Veenendaal of Renkum!

Big bag grond huren
1m3 Big bag Grond huren
3m3 Grondcontainer huren
3m3 Grondcontainer huren
6m3 Grondcontainer huren
6m3 Grondcontainer huren
15m3 Grondcontainer huren
15m3 Grondcontainer huren

Onze service bij een grondcontainer.

Wij proberen een flexibele houding aan te nemen als het gaat om afvalcontainer verhuur. Daarom is bij ons de eerste regel: als u voor 16.00 een container besteld, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. Afhankelijk van de gewenste plaatsingsdatum. Mocht u eerder een container nodig hebben kan dit altijd worden overlegt. Wij zullen dan kijken of we de container op het gewenste tijdstip kunnen leveren. Vragen staat altijd vrij! Samen komen we er altijd wel met u uit. Donkelaar.nl denkt altijd met u mee. Een oplossingsgerichte houding en aanpak, is al jaren een van de belangrijkste service die Donkelaar.nl aanbied.

Voor de exacte plaats van de container dient u thuis aanwezig te zijn! Donkelaar.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de container niet op de juiste plaats volgens uw inzicht staat. Als wij de container moeten verplaatsen voor de huurder brengen wij extra kosten in rekening. Zorg dus altijd dat u van te voren duidelijk aangeeft waar de container moet komen te staan. Het liefst hebben wij dat er iemand aanwezig is, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.


Grondcontainer huren bij Donkelaar.nl

Heeft u meerdere soorten afval? Dan is een container voor bouw- en sloopafval een betere keuze. Hierin kunt u gemengd afval plaatsen en laten afvoeren. Heeft u veel afval van één soort? Wij leveren meerdere soorten containers voor onder andere puinafvalgrofvuilgroen- en tuinafval en houtafval. Weet u niet zeker welke container geschikt is voor uw afval of leveren wij volgens de postcodecheck niet bij u op locatie? Neem contact met ons op.

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926