Dakafval

Dakafval

Om de zoveel tijd moet u natuurlijk een keer het dak schoonmaken, gedeeltelijk vervangen of wellicht volledig vervangen. Vaak komt er dan dakleer of dakgrind vrij. Wij kunnen voor u al dit dakleer afvoeren. Met bijvoorbeeld een container van Donkelaar.nl bent u zo van uw dakafval af. We houden het lekker makkelijk voor u. Het brengen, ophalen en verwerken van uw afval valt bij ons onder 1 prijs. Geen extra kosten achteraf dus.


Wat is nou precies dakafval?

Met dakafval bedoelen wij alles wat betreft tot dakisolatie, dakleer en bitumen. Heeft u ander materiaal? Dan is het slim om van te voren contact met ons op te nemen. Wanneer er ander type afval in de container zit, dan kunnen er extra kosten bijkomen. En dat willen we natuurlijk niet. Donkelaar.nl is een milieuvriendelijk bedrijf en afval scheiden we natuurlijk op milieuvriendelijke wijze. Hier vind u een overzicht wat er is toegestaan voor het afvoeren van dakafval in bijvoorbeeld een container:


Afval van het dak afvoeren.

Bij ons afvalbrengstation in Veenendaal of Renkum kunt u al uw afval kwijt. Daarom ook uw dakafval. Dit kan bij ons zonder milieupas. Als u het bij ons komt storten meld u zich met uw voertuig bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig inclusief afval. Dan kunt u het dakafval storten. Als het afval is gestort moet u zich opnieuw melden bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig zonder afval. Zo houden we een verschil over waar de prijs door word bepaald. Eenvoudig of niet? Weet u niet zeker of uw afval onder dakafval valt? Neem contact met ons op en wij denken met u mee!

Toegestaan:
– Dakleer
– Dakgrind
– Sloophout
– Isolatiemateriaal
Niet toegestaan:
– Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
– Chemisch afval zoals spuitbussen en kitspuiten
– Grond
– Gevaarlijk afval

Afval brengstation Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Afval brengstation Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926


Dak afval laten ophalen.

Wij kunnen ook uw dakafval ophalen. U kunt een container huren voor dakleer of dakgrind via onze webshop! Heeft u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar ons kantoor, en zullen wij samen met u de afspraak inplannen. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afval probleem. Wij leveren de container op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding geven. Dat kan via de website! Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Dan komen wij het grofvuil ophalen.


Voor vragen of overige informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!