Grofvuil

Grofvuil

In de meeste gevallen kan grofvuil niet bij het gewone huisvuil. Dit grof vuil past door gewicht of afmeting vaak niet in een vuilniszak of een rolcontainer. U kunt het grove vuil zelf komen storten bij ons afvalbrengstation in Veenendaal of Renkum. Maar u kunt hiervoor ook een container huren. Dan komen wij uw grofvuil ophalen.


Wat verstaan wij onder grofvuil?

Er worden verschillende benamingen gebruikt voor grof vuil. Grof afval wordt ook wel huisraad genoemd. Bij dit grove vuil mogen in principe alle afvalstromen door elkaar gemengd worden aangeboden, u hoeft dus niets te scheiden. Onder het grof vuil vallen alle afvalstoffen die afkomstig zijn vanuit het huis en/of garage met het leegruimen of verhuizen. Daarbij mogen ook alle steen houdende materialen afkomstig van gesloopt metselwerk, betonconstructies en vloeren zonder verontreiniging en tuintegels in de container worden aangeboden. Dit wordt gesorteerd bij ons afvalbrengstation in Veenendaal of Renkum. Voorbeelden zijn oude (tuin)meubels zoals; stoelen, banken, een bed, kast, staande lampen, vloerbedekking, schuttingmateriaal, tuinmeubels of een zonnescherm. Maar ook mogen kleine boomstronken worden aangeboden als grofvuil.

Let op! Matrassen mogen niet in de container. Bij het aantreffen van een matras in een container rekenen wij een extra tarief van €35,- per 1 persoons matras en €70,- bij een 2 persoons matras.


Grofvuil afvoeren.

Bij ons afvalbrengstation in Veenendaal of Renkum kunt u al uw afval kwijt. Daarom ook uw grove vuil. Dit kan bij ons zonder milieu pas. Als u het bij ons komt storten meld u zich met uw voertuig bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig inclusief afval. Dan kunt u het grove vuil gaan storten. Als het afval is gestort moet u zich opnieuw melden bij de weegbrug en wegen we het gewicht van het voertuig zonder het afval. Zo houden we een verschil over waar de prijs door word bepaald. Eenvoudig of niet?

Weet u niet zeker of uw afval onder grofvuil valt? Neem contact met ons op en wij denken met u mee!


Grof vuil laten ophalen.

Wij kunnen ook uw grove vuil ophalen. U kunt een container huren voor het grof vuil via onze webshop! Heeft u liever direct contact? Dan kunt u bellen naar ons kantoor, en zullen wij samen met u de afspraak inplannen. Ook denken wij mee aan de juiste oplossing voor uw afval probleem. Wij leveren de container op de locatie die u aan ons doorgeeft. Zodra de container vol zit kunt u ons een melding geven. Maar natuurlijk ook met de telefoon of per mail. Dan komen wij het afval ophalen.

3m3 Grofvuil container huren
3m3 Grofvuil container
6m3 grofvuil container huren
6m3 Grofvuil container huren
10m3 grofvuil container huren
10m3 Grofvuil container huren
15m3 Grof afval container huren
15m3 Grofvuil container huren
20m3 grofvuil container huren
20m3 Grofvuil container huren
40m3 grof afval container huren
40m3 Grofvuil container huren

Meer informatie nodig over het afvoeren of het huren van een container voor grof afval? Neem contact op!

Donkelaar.nl – Locatie Veenendaal:

Kernreactorstraat 48
3903 LG Veenendaal

Donkelaar.nl – Locatie Renkum:

Industrieweg 29
6871 KA Renkum

Tel.: 0318 – 571926