Algemene regels big bag huren

  • Geschikt voor een gewicht van maximaal 1500 kilo
  • Plaats Big Bag op maximaal 2 meter van de openbare weg
  • Alleen Big Bags die wij hebben geleverd zullen afgevoerd worden
  • Vrij bereikbaar (geen auto’s of andere obstakels in de weg)
  • De big bag mag niet op de openbare weg, tenzij dit door de gemeente is toegestaan.
  • De doorgaande weg moet minimaal 4 meter breed zijn.

Tot hoe ver mag de big bag gevuld worden?

De Big Bag mag maximaal tot aan de rand gevuld worden. Als de Big Bag boven de rand gevuld is dan kan de chauffeur vanwege veiligheidsoverwegingen weigeren de Big Bag af te voeren.

Waar moet ik rekening mee houden bij plaatsen om te vullen van de big bag?

U moet de volgende 3 regels aanhouden:

  1. De Big Bag mag niet verder dan 2 meter van de openbare weg staan, omdat de vrachtwagen anders de Big Bag niet kan afvoeren. Dit heeft te maken met de reikwijdte van de kraan op de vrachtwagen.
  2. Daarnaast moet de Big Bag vrij bereikbaar zijn. Er mogen geen auto’s of andere obstakels in de weg staan.
  3. De doorgaande weg waar u de Big Bag gaat plaatsen moet minimaal 4 meter breed zijn.

Waarom worden alleen big bags van Donkelaar.nl opgehaald?

Bij het aanschaffen van een Big Bag in onze webshop betalen klanten vooraf. Dus de big bag staat al in ons systeem en is betaald. Big Bags van andere aanbieders nemen wij niet mee omdat wij de kwaliteit van deze Big Bags niet kunnen garanderen, en kunnen deze zakken mogelijk scheuren bij het afvoeren.

Wat houd een “All-in” prijs in?

Wij versturen met PostNL de Big Bag op. Binnen 2-3 werkdagen heeft u de Big Bag in huis. Als de Big Bag vol is komen wij deze ophalen en afvoeren. Daarnaast verwerken wij het afval en de Big Bag zelf. Dit allemaal voor de vooraf afgesproken en betaalde prijs.

De big bag is vol, wat nu?

Voor het ophalen van uw Big Bag kunt u bellen naar: 0318 – 571926. Of u kunt het doorgeven via onze website: Donkelaar.nl/big-bag-afvoeren/ Wij komen de Big Bag binnen 2 werkdagen ophalen.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

De Big Bag, het afvoeren en verwerken van het afval zit in de prijs inbegrepen. Wilt u achteraf toch geen gebruik maken van onze dienst? Dan zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten (bijvoorbeeld van het versturen van de Big Bag) te verrekenen en het verschil kunnen wij terugstorten. Het verschil wordt binnen 5 werkdagen teruggestort.