Container huren in Achterberg

Container huren in Achterberg

In de gemeente Rhenen ligt Achterberg. Woont u in Achterberg en wilt u aan de gang met bijvoorbeeld opruimingen, sloopwerkzaamheden of een verbouwing? Donkelaar.nl kan u helpen met de afvoer van het afval. Een afvalcontainer voor ieder soort afval! Wilt u een container huren in Achterberg? Bij Donkelaar.nl kunt u snel en voordelig een container bestellen voor de omliggende plaatsen van Veenendaal. 


Voordelen van container huren in Achterberg:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Achterberg

Container huren in Gemeente Rhenen

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Achterberg ligt in de gemeente Rhenen. Op de website van de gemeente Rhenen staat dat voor het plaatsen van een container op gemeentegrond, hier altijd toestemming voor moet worden aangevraagd. Op de website staan tot zo ver geen kosten vermeld. Hiervoor zult u dus contact op moeten nemen met de gemeente. We raden aan om dit op tijd te doen! Op de website vermelden ze dat dit minimaal 2 weken voor het plaatsen van de container aangevraagd moet worden.

Meer informatie: Gemeente Rhenen

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!

Bel ons direct! 0318 – 571926

Snel en eenvoudig een container huren in Achterberg? Dit kan via onze Webshop!