Container huren in Amerongen

Container huren in Amerongen

Bij Donkelaar.nl kunt u eenvoudig en snel een container huren in Amerongen. Amerongen is een dorp in de provincie Utrecht, deel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, gelegen aan de voet van de Amerongse Berg nabij de Neder-rijn in het zuidoosten van de provincie. Omdat Amerongen in de buurt ligt van Veenendaal kunnen wij hier containers plaatsen en afvoeren. Via Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Amerongen.


Voordelen van container huren in Amerongen:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Amerongen

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Amerongen ligt in de gemeente de Utrechtse Heuvelrug. In deze gemeente is het in sommige gevallen mogelijk om een container te plaatsen op gemeentegrond zonder vergunning. Wel hangen hier een aantal voorwaarden aan. Op de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug kunt u al deze regels vinden. De belangrijkste zijn: De container mag geen gevaar vormen voor de omgeving, en de container mag het verkeer niet belemmeren. Wilt u een container plaatsen, maar voldoet dit niet aan de voorwaarden? Dan kunt u een vergunning aanvragen. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond en u niet zeker weet of u een vergunning nodig heeft kunt u contact op nemen met de gemeente. We raden altijd aan om eerst informatie op te doen bij de gemeente.

Meer informatie: Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!

Snel en eenvoudig een container huren in Amerongen? Dit kan via onze Webshop!

LET OP!

Zowel locatie Veenendaal als locatie Renkum zijn wij tussen week 30 t/m week 34 op de zaterdagen gesloten.

Dit is op:

Zaterdag 27 juli
Zaterdag 3 augustus
Zaterdag 10 augustus
Zaterdag 17 augustus
Zaterdag 24 augustus

Doordeweeks zijn wij gewoon geopend op de gebruikelijke openingstijden.

Hierdoor zullen wij dus op die zaterdagen geen containers leveren. U kunt wel gewoon 24/7 een container bestellen voor een andere dag in de webshop.