Container huren in Amersfoort

Container huren in Amersfoort

Heeft u een container nodig voor bouwafval, sloopafval, groenafval, grond of iets anders in Amersfoort? Huur dan een container bij Donkelaar.nl. Een container huren in Amersfoort is zo gebeurd! Amersfoort is een stad en gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Utrecht. Hier kunnen wij een container plaatsen en afvoeren!


Voordelen van onze Containers:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Gemeente Amersfoort

Container huren in Gemeente Amersfoort

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Op de website van gemeente Amersfoort staat vermeld dat er altijd een vergunning aangevraagd moet worden bij het plaatsen van een container op gemeentegrond. De kosten hiervoor bedragen €50 zolang de container minder dan 10m² gemeentegrond in gebruik neemt en korter dan 1 week geplaatst wordt. Als de container dus meer dan 10m² in beslag neemt of langer dan 1 week geplaatst wordt bedragen de kosten €210. We raden u aan om contact op te nemen met gemeente Amersfoort voor de aanvraag van een vergunning. De gemeente behandeld aanvragen voor een vergunning binnen 2 weken.  Doe dit ruime tijd voor het plaatsen van de container.

Meer informatie: Gemeente Amersfoort

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!

Snel en eenvoudig een container huren in Amersfoort? Dit kan via onze Webshop!