Container huren in Arnhem

Container huren in Arnhem

Wilt u een container huren in Arnhem? Arnhem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Gelderland. Tot de gemeente Arnhem behoren de stad Arnhem, de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en ’t Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen. Wij kunnen in de buurt van Arnhem altijd containers plaatsen en ophalen! Bel ons direct, of bestel een container via onze webshop!


Voordelen van onze Containers:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning gemeente Arnhem

Container huren in Gemeente Arnhem

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Op de website van de gemeente Arnhem staat dat voor het plaatsen van een container op gemeentegrond, hier altijd toestemming voor moet worden gevraagd. Er moet in ieder geval een melding worden gedaan bij de gemeente. In de meeste gevallen is een melding voldoende. Zolang er genoeg ruimte is op de weg of stoep. In sommige gevallen is het wel nodig een vergunning aan te vragen als de container doorgang kan belemmeren. Bij het plaatsen van een container langer dan 3 dagen zijn hier kosten aan verbonden bij de gemeente. We raden aan om op tijd contact op te nemen met de gemeente. Ook raden we aan om dit in ieder geval 2 weken van te voren te melden bij de gemeente.

Meer informatie: Gemeente Arnhem

Deze informatie is bijgewerkt op 13-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!

Snel en eenvoudig een container huren in Arnhem? Dit kan via onze Webshop!