Container huren in Duiven

Container huren in Duiven

Bij Donkelaar.nl kunt u eenvoudig en snel een container huren in Duiven. Duiven is een gemeente in de buurt van Arnhem, in Gelderland. Op het bedrijventerrein van Duiven zijn veel grote woonwinkels gevestigd. Omdat wij regelmatig de kant van Arnhem op gaan kunnen wij ook containers plaatsen en afvoeren in Duiven. Via Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Duiven.


Voordelen van container huren in Duiven:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning gemeente Duiven

Gemeente Duiven

Op de website van de gemeente Duiven kunnen wij geen informatie vinden over het plaatsen van containers op gemeentegrond. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u daarvoor een vergunning aan te vragen. Dit kunt u doen door contact op te nemen met de gemeente.

Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!