Container huren in Geldermalsen

Container huren in Geldermalsen

Een container huren in Geldermalsen? Geldermalsen is een dorp in de gemeente West-Betuwe in de Nederlandse provincie Gelderland. Geldermalsen ligt in de buurt van Veenendaal en Renkum, daarom kunnen wij hier makkelijk containers plaatsen en afvoeren. Via Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Geldermalsen.


Voordelen van container huren in Geldermalsen:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Geldermalsen

Container huren in Gemeente West Betuwe

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Op de website van gemeente West-Betuwe Staat dat er voor het plaatsen van containers of gebruik van gemeentegrond meestal een vergunning nodig is. Mogelijk moet u dus eerst toestemming of een vergunning aanvragen. Op de website van gemeente West-Betuwe kunt u de vergunning check doen. We raden altijd aan om eerst informatie op te doen bij de gemeente voordat u een container besteld. Doe dit ook op tijd!

Meer informatie: Gemeente West-Betuwe

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 17.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!