Container huren in Herveld

Container huren in Herveld

Een container huren in Herveld? Herveld is een dorp in de Nederlandse gemeente Overbetuwe, gelegen in de provincie Gelderland. Het dorp bestaat uit twee delen, te weten Herveld-Noord en Herveld-Zuid. Via Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Herveld.


Voordelen van onze Container huren in Herveld:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Herveld

Gemeente Overbetuwe

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Herveld ligt in de gemeente Overbetuwe. Op de website van de gemeente Overbetuwe is geen duidelijke informatie te vinden over het plaatsen van een container op gemeentegrond. Hiervoor moet u dus mogelijk wel een vergunning of toestemming voor aanvragen. Hiervoor zult u contact op moeten nemen met de gemeente. We raden altijd aan om eerst informatie op te doen bij de gemeente voordat u een container besteld. Doe dit ook op tijd!

Meer informatie: Gemeente Overbetuwe

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: https://donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing.

Snel en eenvoudig een container huren in Herveld? Dit kan via onze Webshop!