Container huren in Hoenderloo

Container huren in Hoenderloo

Heeft u een container nodig voor bouwafval, sloopafval, tuinafval, grond of iets anders in Hoenderloo? Huur dan een container bij Donkelaar.nl. Een container huren in Amersfoort is zo gebeurd! Hoenderloo is een dorp dat ligt op de Veluwe in het zuidwesten van de gemeente Apeldoorn in de provincie Gelderland. Hier kunnen wij een container plaatsen en afvoeren!


Voordelen van container huren in Hoenderloo:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Hoenderloo

Container huren in Gemeente Apeldoorn

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Hoenderloo ligt in de gemeente Apeldoorn. Op de website van gemeente Apeldoorn Staat vermeld dat het niet is toegestaan om zonder toestemming een container te laten plaatsen. Vaak is een melding maken bij de gemeente voldoende. Dit is het geval wanneer de maximale afmetingen van de container 2,40 meter breed x 4,50 meter lang x 2,75 meter hoog en maximaal 7 dagen blijft staan. Als de container groter is, of langer blijft staan moet u wel een vergunning aanvragen. Aan zowel een melding doen en een vergunning aanvragen zijn geen kosten verbonden. Wel wordt voor de container altijd precariobelasting betaald. We raden u aan om contact op te nemen met gemeente Amersfoort voor de aanvraag van een vergunning. De gemeente behandeld aanvragen voor een vergunning binnen 2 weken. Doe dit ruime tijd voor het plaatsen van de container.

Meer informatie: Gemeente Apeldoorn

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: https://donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing.

Snel en eenvoudig een container huren in Hoenderloo? Dit kan via onze Webshop!