Container huren in Kesteren

Container huren in Kesteren

Een container huren in Kesteren? Kesteren is een dorp in de gemeente Neder-Betuwe, in de provincie Gelderland. Kesteren in de buurt ligt van Veenendaal kunnen wij hier containers plaatsen en afvoeren. Via Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Kesteren.


Voordelen van container huren in Kesteren:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Kesteren

Container huren in Gemeente Neder-Betuwe

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Kesteren ligt in de gemeente Neder-Betuwe. Op de website van gemeente Neder-Betuwe staat dat voor het plaatsen van een container op gemeentegrond, hier altijd een vergunning voor moet worden aangevraagd. Het aanvragen van een vergunning kost niets zolang de container minder dan 3 dagen staat. Wilt u de container langer laten staan dan zijn hier kosten aan verbonden. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond en u niet zeker weet of u een vergunning nodig heeft kunt u contact op nemen met de gemeente. We raden altijd aan om eerst informatie op te doen bij de gemeente.

Meer informatie: Gemeente Neder-Betuwe

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!

Snel en eenvoudig een container huren in Kesteren? Dit kan via onze Webshop!