Container huren in Leusden

Container huren in Leusden

Wilt u een container huren in Leusden? Leusden is een gemeente en plaats in de provincie Utrecht en ligt ongeveer 3 kilometer ten zuidoosten van Amersfoort. Wij kunnen in de buurt van Leusden altijd containers plaatsen en ophalen! Bel ons direct, of bestel een container via onze webshop!


Voordelen van container huren in Leusden:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u! Zodat u met belangrijkere dingen aan de gang kunt!


Informatie vergunning gemeente Leusden

Container huren in Gemeente Leusden

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Op de website van de gemeente Leusden staat tot zo ver niks vermeld over het plaatsen van containers op gemeentegrond. Dit wil niet zeggen dat er geen regels voor zijn. Mochten wij hier meer informatie over vinden dan zullen wij dit op deze pagina vermelden. We raden u aan om contact op te nemen met gemeente Leusden. Doe dit minstens 2 weken voor het plaatsen van de container.

Meer informatie: Gemeente Leusden

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!

Snel en eenvoudig een container huren in Leusden? Dit kan via onze Webshop!