Container huren in Maarsbergen

Container huren in Maarsbergen

Een container huren in Maarsbergen? Maarsbergen is een plaats in de provincie Utrecht, gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het ligt aan de rijksweg A12 en de spoorweg Utrecht-Arnhem. Omdat Maarsbergen in de buurt ligt van Veenendaal en Renkum ligt kunnen wij hier containers plaatsen en afvoeren. Via Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Maarsbergen.


Voordelen van container huren in Maarsbergen:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Maarsbergen

Container huren in Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Maarsbergen ligt in de gemeente de Utrechtse Heuvelrug. In deze gemeente is het in sommige gevallen mogelijk om een container te plaatsen op gemeentegrond zonder vergunning. Wel hangen hier een aantal voorwaarden aan. Op de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug kunt u al deze regels vinden. De belangrijkste zijn: De container mag geen gevaar vormen voor de omgeving, en de container mag het verkeer niet belemmeren. Wilt u een container plaatsen, maar voldoet dit niet aan de voorwaarden? Dan kunt u een vergunning aanvragen. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond en u niet zeker weet of u een vergunning nodig heeft kunt u contact op nemen met de gemeente. We raden altijd aan om eerst informatie op te doen bij de gemeente.

Meer informatie: Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: https://donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!

Snel en eenvoudig een container huren in Maarsbergen? Dit kan via onze Webshop!