Container huren in Varsseveld

Container huren in Varsseveld

Bij Donkelaar.nl kunt u eenvoudig en snel een container huren in Varsseveld. Varsseveld is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Oude IJsselstreek in de Nederlandse provincie Gelderland, met meer dan 5.995 inwoners. Een container plaatsen in Varsseveld doen wij met gemak! Via Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Varsseveld.


Voordelen van container huren in Varsseveld:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Varsseveld

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Container huren in Varsseveld

Varsseveld ligt in de gemeente Oude IJsselstreek. Op de website van de gemeente word er aangegeven dat er op een stoep altijd 1,5 meter vrij moet zijn. Is dat niet het geval, dan moet er een vergunning aangevraagd worden. Op de straat geld hier 4 meter. Op de website van de gemeente staat veel informatie over het aanvragen van een container.

Meer informatie: Gemeente Oude IJsselstreek

Deze informatie is bijgewerkt op 20-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: https://donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!