Container huren in Veenendaal

Container huren in Veenendaal

Bij Donkelaar.nl kunt u eenvoudig en snel een container huren in Veenendaal. Omdat wij in Veenendaal zijn gevestigd kunnen wij gemakkelijk containers plaatsen en afvoeren in Veenendaal. Als u in Veenendaal uw afval wilt afvoeren kunt u er ook voor kiezen om het te komen storten bij ons afval brengstation op de Kernreactorstraat 48. Via Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Veenendaal.


Voordelen van onze Containers:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning container huren in Veenendaal

Container huren in Gemeente Veenendaal

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Op de website van de gemeente Veenendaal staat dat het niet is toegestaan om zonder toestemming een container te plaatsen op gemeentegrond. Maar u kunt hiervoor een ontheffing aanvragen. Ook staat er op de website dat het aanvragen van een ontheffing geen kosten heeft. Wel kan het zijn dat er een andere locatie wordt aangegeven voor de container. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u daarvoor altijd een ontheffing aan te vragen. Doe dit altijd minstens 2 weken van te voren! Dit kunt u doen door contact op te nemen met de gemeente, of ga naar de website.

Meer informatie: Gemeente Veenendaal

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: https://donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt bellen naar: 0318-571926. Wij kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!

Snel en eenvoudig een container huren in Veenendaal? Dit kan via onze Webshop!