Container huren in Wageningen

Container huren in Wageningen

Een container huren in Wageningen? Wageningen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, regio Gelderse Vallei. Een echte studentenstad! Maar ook wordt er veel geklust in Wageningen. Wageningen ligt in de buurt van Veenendaal en Renkum, daarom kunnen wij hier makkelijk containers plaatsen en afvoeren. Via Donkelaar.nl kunt u gemakkelijk en snel een container huren in Wageningen.


Voordelen van container huren in Wageningen:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Wageningen

Gemeente Wageningen

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Op de website van gemeente Wageningen wordt geen informatie gegeven over het plaatsen van containers op gemeentegrond. Mogelijk moet u dus eerst toestemming of een vergunning aanvragen. We raden altijd aan om eerst informatie op te doen bij de gemeente voordat u een container besteld. Doe dit ook op tijd!

Meer informatie: Gemeente Wageningen

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2019.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: https://donkelaar.nl/webshop

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 en op zaterdag van 8.00 tot 17.00. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing. Neem contact op!