Container huren in Woudenberg

Container huren in Woudenberg

In de gemeente komen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei samen en volgens sommige ligt Woudenberg exact in het midden van ons land. Woont u in Woudenberg en wilt u aan de gang met bijvoorbeeld opruimingen, sloopwerkzaamheden of een verbouwing? Donkelaar.nl kan u helpen met de afvoer van het afval. Een container voor iedere afvalsoort!


Voordelen van container huren in Woudenberg:

Iedereen die wel eens heeft geklust weet dat er vaak bij een verbouwing bijvoorbeeld veel afval kan vrijkomen. U kunt er voor kiezen om een busje te huren, of een aanhanger. Maar dit wil niet altijd even gemakkelijk. Daarom kunnen wij u van te voren een afvalcontainer aanbieden op locatie! Zo kunt u zonder zorgen uw afval in de container gooien. En wij halen hem op als deze vol zit. En daarna verwerken wij het afval. U hoeft dus niet meer om te kijken naar het afval. Dit regelen wij voor u!


Informatie vergunning Woudenberg

Container huren in Woudenberg

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op eigen grond te plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Hou er rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Op de website van de gemeente Woudenberg wordt er niks vermeld over het plaatsen van containers op gemeentegrond. Het kan dus zijn dat u voor het plaatsen toestemming of een vergunning moet aanvragen. Doe dit dus op tijd! U kunt contact opnemen met de gemeente Woudenberg voor de regels. Deze regels kunt u opvragen bij de gemeente door een mail te sturen naar loketleefomgeving@woudenberg.nl.

Meer informatie: Gemeente Woudenberg

Deze informatie is bijgewerkt op 18-4-2022.
Donkelaar.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.


Nieuwsgierig naar onze tarieven?
– kijk op: https://donkelaar.nl/webshop/

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 en op zaterdag van 7.30 tot 15.00. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 0318-571926. We kunnen u helpen met welke maat container u het beste kunt bestellen en kunnen u vertellen welke soort afval u heeft. Wij denken mee met onze klanten om zo te komen op de juiste oplossing.

Snel en eenvoudig een container huren in Woudenberg? Dit kan via onze Webshop!