Gladheidbestrijding

Gladheidbestrijding

Onbegaanbare opritten en spekgladde parkeer- en bedrijfsterreinen kunnen aanzienlijke overlast veroorzaken, niet alleen in termen van irritatie en tijdverlies, maar ook met het risico op ongelukken. Gelukkig bieden wij dé oplossing voor deze problemen! Of het nu gaat om sneeuwschuiven of strooien, ons uitgebreide machinepark staat paraat om uw terrein of straat volledig schoon en veilig te maken. Succes is gegarandeerd! Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie over onze gladheidbestrijding.


Of het nu sneeuw of ijzel is, wij begrijpen dat u wilt dat uw bedrijf zo min mogelijk hinder ondervindt en dat de bedrijfsvoering ook onder winterse omstandigheden ongestoord kan doorgaan. Onze geavanceerde sneeuwschuivers zorgen ervoor dat uw parkeerplaatsen begaanbaar blijven, zodat uw werknemers, klanten en leveranciers zonder problemen toegang hebben tot uw locatie. Na het sneeuwruimen strooien we het terrein met zout om de laatste sneeuwresten te laten verdwijnen en te voorkomen dat gladde plekken opvriezen. Kortom, met onze professionele diensten hoeft u zich nergens zorgen over te maken – wij regelen het allemaal voor u!

Preventieve gladheidbestrijding

Wilt u hinder door sneeuwval voorkomen? Overweeg dan preventief zout strooien, zodat sneeuw en ijzel direct smelten en geen kans krijgen om aan te vriezen. Het is raadzaam om hier niet te lang mee te wachten, aangezien vastgevroren sneeuw moeilijker te verwijderen is en het strooizout minder effectief kan zijn als het al intensief belopen of bereden is.

Een uiterst tevreden klant beschouwt onze dienst als ‘het ei van Columbus’. Geen spekgladde parkeerplaatsen meer voor bezoekers, geen gedoe om van het parkeerterrein naar het pand te lopen. Voorheen moesten we onze eigen medewerkers inschakelen voor sneeuwschuiven, wat niet alleen duur was maar ook niet altijd afdoende gebeurde. Nu houden de professionals van Donkelaar.nl de weersomstandigheden voor ons in de gaten en bellen ze bij twijfel. Dit heeft een last van onze schouders genomen. In de meeste gevallen hebben ze de oprit en de rest van ons terrein al behandeld voordat de eerste medewerker het pand betreedt. Als de sneeuwval aanhoudt, verschijnen de mannen van Donkelaar.nl meerdere keren per dag, precies zoals afgesproken.

Onze gladheidbestrijding strekt zich uit over diverse locaties, waaronder pleinen, wegen, industrieterreinen en parkeerplaatsen. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of sluit direct een contract af voor de komende tijd. Op die manier bent u verzekerd van minimale overlast door sneeuw en gladheid voor uzelf, uw medewerkers en uw bezoekers.

Wij doen aan sneeuwschuiven / strooien op:

  • Pleinen
  • Wegen
  • Industrieterreinen
  • Parkeerplaatsen

Heeft u interesse in onze gladheidbestrijding? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of sluit meteen een contract af voor de komende tijd. Dan weet u zeker dat u, uw medewerkers en uw bezoekers zo min mogelijk last ondervinden van sneeuw en gladheid! Voor gladheidbestrijding moet u bij Donkelaar.nl zijn!

LET OP!

Zowel locatie Veenendaal als locatie Renkum zijn wij tussen week 30 t/m week 34 op de zaterdagen gesloten.

Dit is op:

Zaterdag 27 juli
Zaterdag 3 augustus
Zaterdag 10 augustus
Zaterdag 17 augustus
Zaterdag 24 augustus

Doordeweeks zijn wij gewoon geopend op de gebruikelijke openingstijden.

Hierdoor zullen wij dus op die zaterdagen geen containers leveren. U kunt wel gewoon 24/7 een container bestellen voor een andere dag in de webshop.